A împlinit trei ani și nimeni nu știe cum arată. Fetița de la Palatul regal ascunsă de public

18 septembrie 2024   Royals

Dacă vă gândeați că Meghan Markle a exagerat cu ascunderea chipurilor copiilor ei, aflați că există o fetiță regală la palatul britanic despre care nimeni din afara familiei nu știe cum arată.

Este vorba chiar de verișoara micuței Lilibet Diana, Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, născută pe 18 septembrie 2021, care a împlinit, azi, trei ani.

Micuța este fiica Prințesei Beatrice, o fetiță despre care știm că există, dar nu știm cum arată, deoarece mama ei nu lasă să apară în public fotografii cu aceasta. Singurele poze apărute cu micuța Sienna sunt cele postate de prințesă pe contul ei de Instagram, în care fetița apare mereu cu spatele. 

Este interesant că Sienna provine dintr-un mix de nobilime britanică și italiană. Din partea mamei sale, ea este nepoata Prințului Andrew, Duce de York, și a lui Sarah Ferguson, Ducesă de York, și, cel mai important, strănepoata regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Dar și tatăl ei, Edoardo Mapelli Mozzi, aduce în familia lui propria felie de noblețe. Ca descendent al familiei italiene Mapelli Mozzi, Edoardo deține titlul de conte, ceea ce înseamnă că Sienna are și descendență nobiliară italienească.

Ei bine, Beatrice și Edoardo au decis să protejeze intimitatea fiicei lor, împărtășind ocazional doar câteva imagini cu ea, și asta fără să-i arate chipul.

Un exemplu în acest sens este fotografia cu Sienna din spate, purtând o rochie florală și un sombrero, postată de tatăl ei pe Instagram, atunci când fetița a împlinit doi ani, anul trecut.

Sienna s-a născut la o diferență de puțin peste un an după ce părinții ei s-au căsătorit, în iulie 2020, în cadrul unei ceremonii restrânse, conform cu restricțiile COVID-19, în vigoare la acea vreme.

Spre deosebire de Beatrice, sora ei, Prințesa Eugenie, este mai darnică cu imaginile cu copiii ei, August și Ernest, primul fiind fotografiat și în public, la evenimentele de familie la care mama sa l-a adus.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Mai multe