A încălcat protocolul regal! Meghan Markle, emoţionată la întâlnirea cu o voluntară!

14 februarie 2018   Royals

Ieri a fost o zi plină pentru Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle. Aceştia au ajuns în Scoţia, unde au participat la mai multe evenimente oficiale. La unul dintre ele, cei doi s-au întâlnit cu fondatoarea unei organizaţii caritabile, care a emoţionat-o peste măsură pe fosta actriţă.

Meghan nu s-a putut abţine să n-o îmbrăţişeze pe Alice

Capetele regale nu obişnuiesc să facă demonstraţii publice de afecţiune. Meghan, în schimb, de-abia intrată în sânul familiei regale, se obişnuieşte mai greu cu toate aceste reguli! Ieri de exemplu, Meghan nu s-a putut abţine să nu îmbrăţişeze o tânără, care a  fondat o organizaţie caritabile pentru oamenii fără adăpost, şi care i-a mărturisit că discursul lui Meghan din 2015, de la conferinţa UN Woman, a fost cel care a inspirat-o până acum.

Meghan n-a fost taxată pentru încălcarea protocolului regal

Emoţionată la auzul acestor vorbe, logodnica Prinţului Harry a îmbrăţişat-o pe tânăra Alice Thompson, fără să se mai gândească la faptul că încalcă protocolul regal. Oricum, simpatizanţii regali n-au taxat-o pe Meghan pentru această acţiune, ci dimpotrivă. Mulţi s-au arătat încântaţi de comportamentul viitoarei Ducese vizavi de cei din jur. Iată câteva fotografii de la ieşirea celor doi de ieri!

Mai multe