A încălcat Zara Tindall protocolul regal la Royal Ascot? A fost prea scurtă? FOTO

21 iunie 2019   Royals

La începutul acestei săptămâni, a avut loc mult aşteptata cursă de cai din Marea Britanie. După cum era de aşteptat, acolo s-au prezentat toate regalităţile britanice, printre care şi nepoata reginei, Zara.

Aceasta a purtat un outfit într-un albstru închis, destul de elegantă, la care a potrivit o pălărie de tip fascinator. Totuşi, rochia avea o dimensiune incertă, care i-a indus pe mulţi în eroare.

Deşi protocolul cere ca rochia să se termine fie la nivelul genunchilor, fie după, rochia purtată de Zara se poziţiona puţin deasupra genunchilor. De aceea, specialiştii în etichetă au susţinut că outfitul purtat de Zara Tindall a fost la limită.

Totuşi, sunt guri care susţin că dress-code-ul la acest eveniment s-a modificat de-a lungul anilor, fiind mai relaxat. De exemplu, acum la Royal Ascot se permite purtarea salopetelor, lucru interzis odinioară. Pantalonii simpli, în schimb, sunt permişi doar dacă sunt lungi şi au acelaşi material şi culoare cu itemul purtat în partea de sus. De exemplu, ţinuta purtată de Contesa de Wessex, nora reginei Elisabeta.

Mai multe