A întinerit-o cu câțiva ani! Regina Letizia a Spaniei și-a făcut o schimbare neașteptată de look

28 februarie 2024   Royals

La apariția de ieri, 28 februarie, Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu schimbarea de look! A afișat o nouă tunsoare!

Schimbarea radicală de look a Reginei Letizia a Spaniei a fost remarcată imediat ieri, la prânzul organizat la Palatul Zarzuela în onoarea președintelui Paraguayului, Santiago Peña Palacios, și a primei doamne, Leticia Ocampos. Regina a surprins pe toată lumea cu o nouă coafură, spunând adio părului său lung și afișând o tunsoare tinerească și fresh, care o prinde de minune. 

Secretele noului look afișat de Regina Letizia

Este vorba despre o tunsoare de lungime medie, o tunsoare dreaptă, fără straturi, ceea ce îi conferă mult mai mult volum, după cum se poate observa în fotografii.

Regina Letizia a optat pentru această tunsoare dreaptă, cu un finisaj foarte frumos și strălucitor, și o cărare la mijloc pentru a spori efectul unei coafuri voluminoase. De asemenea, se pare că și-a închis puțin culoarea părului, deși încă mai poartă părul său natural grizonat.

O schimbare rapidă

Regina Letizia a decis să își schimbe tunsoarea în ultimele ore, deoarece marți, la prânz, am văzut-o la omagierea lui Constantin al Greciei în Capela St. George de la Castelul Windsor din Marea Britanie, purtând părul lung.

Alături de Regele Felipe, ea a avut o apariție elegantă și sobră, într-o rochie albastru regal și o pelerină albastru închis cu guler de blană de Carolina Herrera. L-au comemorat în Anglia pe ultimul rege al Greciei, la eveniment participând și socrii ei, fostul rege Juan Carlos și Regina Sofia. 

Evenimentul din Marea Britanie a fost găzduit de Regina Camilla, alături de alți membrii ai familiei regale britanice. Regele Charles a lipsit, el urmează un tratament împotriva cancerului. Și Prințul William a fost absent de la eveniment, din „motive personale”. S-a speculat că absența lui are legătură cu Kate Middleton, care se recuperează după o operație abdominală suferită în luna ianuarie. 

Foto: Profimedia

Mai multe