A sosit neanunțată! Regina Camilla i-a luat pe toți prin surprindere când a apărut la acest eveniment

17 mai 2024   Royals

Regina Camilla nu era așteptată la Festivalul Charleston din Sussex!

Regina Camilla i-a surprins joi pe participanții de la Festivalul Charleston din Sussex, căci soția Regelui Charles a sosit neanunțată la eveniment, îmbrăcată într-o rochie cu un imprimeu special.

A înfruntat ploaia 

Regina Camilla a fost văzută sosind la Festivalul Charleston, unde s-a protejat cu o umbrelă de ploaia care parcă nu se mai oprea și care i-ar fi putut strica coafura perfectă. De frig, ea s-a protejat cu un trench șic într-o nuanță deschisă

A ales o rochie cu un imprimeu modern

De-a lungul timpului, Regina Camilla s-a remarcat prin ținute conservatoare, însă câteodată mai poartă și rochii îndrăznețe cu purtând imprimeu leopard, dar iată că de data aceasta regina a avut o rochie un un imprimeu de păun. Nu e prima dată când apare în acest articol vestimentar, în urmă cu câteva luni a defilat cu exact aceeași rochie. 

Are grijă și la accesorii

Pentru a-și completa look-ul, Regina Camilla a  purtat superba brățară „Vintage Alhambra” de la Van Cleef & Arpels, precum și o pereche de cercei aurii. A încălțat o pereche de pantofi cu toc care s-au asortat cu o geantă maro deschis.

Coafura și machiajul

La fiecare apariție, Regina Camilla are o coafură perfectă, iar la această ocazie nu a făcut excepție de la regulă. Părul ei a avut mult volum, iar machiajul său bronzat și modern a inclus sprâncene îndrăznețe, ochi definiți și un luciu roz pe buze.

Apariția ei surpriză

Regina i-a surprins chiar și pe invitații celebri de la festival cu apariția ei. Camilla a fost văzută vorbind cu Sir Lenny Henry, precum și cu autoarea de cărți pentru copii Jacqueline Wilson și cu Jenny Agutter, vedeta serialului Call the Midwife. Regala a ținut chiar și un discurs pentru a marca această ocazie care celebrează puterea cărților și a lecturii pentru copii și tineri.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe