A treia zi a turneului regal. Regina Letizia a fost chic îmbrăcată în tonuri de roz

25 mai 2018   Royals

A treia zi din cadrul turneului regal în Caraibe a fost una plină pentru Regina Letizia. A fost întâmpinată de prima-doamnă a ţării Haiti, Martine Moise, şi au vizitat împreună şcoala St. Vincent de Paul Sisters College unde au fost întâmpinate de o mulţime de oameni.

Iar Letizia s-a pregătit ca la carte pentru acest eveniment, optând pentru nişte haine comode care să îi permită să se mişte în voie, la fel ca gazda sa, care a purtat şi ea un outfit casual.

Alături de prima-doamna a Haiti.

Şi chiar dacă a fost lejeră, tot o ţinută cu personalitate a purtat, asta datorită culorilor puternice. Mai exact, regina Letizia a ales să poarte fucsia, o cămăşă fină de la Uterque, asortată la o pereche de pantaloni albi.

Încâlţările au fost pe cât de comode, pe atât de chic, regina fiind văzută cu o pereche de espadrile roz prăfuit, cu iutp pe talpă şi un detaliu chic, un fermoar argintiu. Încălţămintea este creaţia unui brand spaniol, Gaimo.

Iar pentru a completa registru cromatic, a purtat şi o geantă pic tot fucsia, o creaţie Adolfo Dominguez. Regina a strălucit la acest eveniment şi a fost mereu cu zâmbetul pe buze, ba mai mult, chiar s-a jucat cu câţiva bebeluşi pe care i-a ţinut în braţe.

Iată ce a purtat la un eveniment după-amiaza!

Iar dupa-amiaza a fost chic într-o fustă cloş cu model floral. Letizia a schimbat hainele casual cu o ţinută mult mai formală şi elegantă. A optat pentru un look simplu, cu o bluză alb imaculat, o fustă cu un imprimeu discret, pantofi stiletto de un roz prăfuit şi o geantă plic ivoar.

Letizia a avut parte şi de o surpriză plăcută, căci a primit în dar un tablou cu chipul său.

Foto: Getty Images

Mai multe