Abia i se vede burtica! Prințesa Sofia, prima apariție de când s-a aflat că va deveni mamă a patra oară

4 septembrie 2024   Royals

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei au bifat prima apariție la două zile după ce publicul a aflat că prințesa așteaptă al patrulea copil.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia a Suediei au ieșit în oraș pentru prima lor misiune regală de când au împărtășit vestea fericită că vor deveni părinți pentru a patra oară. Pe 4 septembrie, Prințul Carl Philip, în vârstă de 45 de ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 39 de ani, au apărut în Värmland, Suedia, pentru a da startul unei vizite de două zile în acea zonă.

Prințul Carl Philip a fost desemnat duce de tatăl său, Regele Carl XVI Gustaf, la naștere, iar biografia sa regală menționează că are o relație „deosebit de strânsă” cu Värmland, vizitându-l adesea atât în public, cât și în privat.

La apariția lor, Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au afișat zâmbete largi, prima oprire fiind la o fabrică Volvo din Arvika. Tema șederii de două zile a cuplului este reziliența și schimbarea durabilă, conform planurilor traduse de guvernul local, iar vizita îi va duce la Arvika, Eda și Karlstad.

Prima apariție a cuplului regal a fost cu atât mai memorabilă cu cât a marcat primul lor eveniment public de când Curtea Regală suedeză a anunțat la 2 septembrie că Prințesa Sofia este însărcinată.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia sunt deja părinții a trei băieți - Prințul Alexander, 8 ani, Prințul Gabriel, 7 ani, și Prințul Julian, 3 ani - iar bebelușul pe drum îi va transforma într-o familie de șase persoane. 

„Altețele Lor Regale Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia sunt încântați să anunțe că Prințesa așteaptă al patrulea lor copil”, a declarat curtea într-o declarație pe 2 septembrie. „Prințesa Sofia se simte bine, iar nașterea este așteptată să aibă loc în februarie 2025. În timpul toamnei, nu sunt planificate schimbări în programul public al Prințesei Sofia”, a spus acesta.

Anunțul a fost împărtășit pe rețelele de socializare împreună cu o nouă fotografie a cuplului.

Prințesa Sofia (născută Sofia Hellqvist) a devenit ducesă de Värmland când s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, fiul Regelui Carl XVI Gustaf și al Reginei Silvia în iunie 2015.

Foto: Profimedia

Mai multe