Accesoriul interesant care i-a scos ţinuta din anonimat lui Kate Middleton!

6 aprilie 2017   Royals

Nu ne săturăm să-i admirăm apariţiile! Cu stilul ei vestimentar elegant, dar discret, Kate reuşeşte să fie mereu în centrul atenţiei. Aşa s-a întâmplat şi ieri, pe când a participat la o slujbă organizată la Westminster Abbey, în cinstea celor decedaţi în atacul din Londra, de luna trecută.

William, Kate şi Harry

Kate, William şi Harry au mers, ieri, la o slujbă religioasă, organizată la Westminster Abbey pentru a-şi prezenta regretele faţă de ceea ceea ce s-a întâmplat acum o lună în Londra. Îmbrăcaţi sobru şi vizibil mâhniţi, cei trei au depus şi o coroană la Innocent Victims` Memorial.

Au participat la o slujbă religioasă

Cele trei capete regale au fost înconjurate de familiile celor decedaţi în atacul respectiv, dar şi de victimele, martorii şi cei care au dat o mână de ajutor în acele clipe îngrozitoare. Respectuoasă, Kate a purtat, la acest eveniment, un outfit mai sobru, în culori închise, semnat Missoni, pe care l-a mai purtat şi cu alte ocazii.

O apariţie rafinată!

Un accesoriu, însă, ne-a atras atenţia şi – spunem noi – i-a scos ţinuta din anonimat. Este vorba despre o pălărie, de tip ”fascinator”, care s-a armonizat perfect cu restul outfitului. Ne place cum i-a venit, dar şi cum a purtat-o, deşi, evident, rolul ei era pentru a da sobrietate ţinutei, nu neapărat s-o înfrumuseţeze.

A purtat o pălărie de tip ”fascinator”

foto: getty

Mai multe