Accesoriul splendid din garderoba lui Meghan, care ne amintește de Prințesa Diana. Cum a apărut Ducesa

23 iulie 2024   Royals

Classy Meghan Markle! Ducesa de Sussex a fost ravisantă în timpul celei mai recente apariții publice ale sale.

Frumoasa soție a Prințului Harry are gusturi bune când vine vorba de fashion.

Tot timpul combină elementele simple cu piese statement. Acesta este și cazul la cea mai recentă apariție, când s-a îmbrăcat șic casual, în jeanși, cămașă albă și balerini Dior, însă piesa de rezistență a fost poșeta Dior care a fost mediatizată în urmă cu zeci de ani de însăși soacra sa, Prințesa Diana.

Regretata mamă a Prințului Harry avea un fler aparte când venea vorba de modă. Modestă și frumoasă, Diana făcea să strălucească totul în jur, cu o naturalețe impecabilă.

Această poșetă Lady Dior este o clasică în viață, ever-green-ul poșetelor de damă.

Suplă, stylish și zâmbitoare, Meghan Markle a fost fotografiată la ieșirea dintr-un restaurant italian din Montecito, duminică. Localul poartă numele Tre Lune.

Diva în vârstă de 42 de ani a luat masa cu o prietenă, actrița Kimberly Williams-Paisley.

Localul este favoritul celebrităților, printre care Kourtney Kardashian, Ellen DeGeneres sau Sofia Richie.

Meghan Markle, mamă a doi copii, a fost văzută zâmbind și discutând cu Kimberly, soția cântărețului country american Brad Paisley, lângă conacul ei din Montecito, în valoare de 14,5 milioane de dolari.

Ducesa de Sussex este pasionată de genți și pantofi, însă de cele mai multe ori, dacă nu este vorba de un eveniment cu ștaif, optează pentru balerini sau încălțăminte fără toc.

Kimberly, în vârstă de 52 de ani, și soțul ei sunt rezidenți de multă vreme în Montecito și fac parte din același cerc social în care se învârt și Prințul Harry și Meghan Marke, cerc care îi include pe vedetele Ellen, Katy Perry și Orlando Bloom.

Actrița este, de asemenea, puternic implicată în campanii de caritate, care sunt aproape de inima lui Meghan Markle, în special acelea care doresc a pune capăt risipei alimentare.

Fără îndoială, au avut multe de vorbit în timpul ieșirii lor în oraș.

Cunoscută pentru colecția sa impresionantă de bijuterii, Meghan Markle a purtat duminică accesorii ce valorau peste 53.200 de lire sterline, fără a pune la socoteală prețul impresionantului inel de logodnă, estimat la  271.000 de lire sterline.

Foto: Profimedia

Mai multe