Actorul Glenn Howerton spune ce crede cu adevărat despre Prințul Harry după ce l-a cunoscut

8 ianuarie 2024   Royals

Actorul și vedeta de televiziune Glenn Howerton l-a întâlnit pe Prințul Harry în septembrie, la un meci de fotbal, iar acum dezvăluie cum este cu adevărat Ducele de Sussex.

Prințul Harry este "cool" și foarte "cu picioarele pe pământ", potrivit starului de televiziune Glenn Howerton. Actorul din "It's Always Sunny in Philadelphia" a împărtășit o fotografie în care apare alături de ducele de Sussex în timp ce urmăreau un meci de fotbal important în Los Angeles, California, în septembrie.

Acum, Glenn Howerton și-a amintit de momentul în care l-a întâlnit pe Prințul Harry și s-a destăinuit despre cum este el cu adevărat. El a declarat pentru publicația People: "Este cool, omule. Un tip foarte drăguț, cu picioarele pe pământ, un tip normal din multe puncte de vedere.

Adică, el nu este un tip normal, dar vine, se prezintă ca un tip normal." El a adăugat: "Cred că vrea să fie un tip normal".

Glenn Howerton a distribuit pe Instagram o fotografie cu el, colegul său de platou din Always Sunny, Rob McElhenney, care este coproprietar al lui Wrexham FC, și Prințul Harry în timpul meciului dintre Inter Miami CF și Los Angeles FC. El a pus și o descriere la postare: "Mă bucur că l-am văzut pe Harry și pe unii dintre proprietarii cluburilor mele preferate, Bill și Bob, aseară, la @lafc vs. @intermiamicf. Văzându-l pe @leomessi jucând live: wow". Iar la sfârșitul lunii decembrie, Glenn McElhenney a postat, de asemenea, o serie de instantanee pentru a marca 2023, care a inclus o altă fotografie cu Prințul Harry de la meci.

La acea apariție, Prințul Harry a purtat o cămașă neagră și colierul său caracteristic din mărgele negre și a fost numai un zâmbet în fotografii. Ulterior, imaginile postate de actor și Prințul Harry au devenit virale pe rețelele de socializare. 

Fanii regali s-au întrebat de ce Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry, de ce ea a lipsit. Nu au primit până acum un răspuns. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe