Acum câştigă milioane, dar la 13 ani a trebuit să se angajeze pentru a avea bani de buzunar. Care a fost primul job al lui Meghan Markle. Salariul era de mizerie

24 martie 2021   Royals

Controversata Meghan Markle este celebră şi milionară, dar, aşa cum a ţinut să precizeze în interviul cu Oprah, a pornit ”de jos”, la vârsta de 13 ani angajându-se într-un magazin de iaurt. După ce Meghan a rostit numele locului, patronii au fost asaltaţi de comenzi.

Meghan Markle are tot ce-şi poate dori pe lumea asta şi, în vreme ce o parte a planetei o arată cu degetul, aceasta se lăfăie într-o vilă de milioane de dolari în Santa Barbara.

Traseul său prin viaţă, până la cei 39 de ani, este cel puţin interesant. Înainte să fie soţie de prinţ a fost actriţă, iar înainte de asta a făcut orice era nevoie pentru a câştiga un ban cinstit. 

Precizând că mereu a ţinut să fie independentă, Meghan Markle a dezvăluit că la vârsta de 13 ani a trebuit să se angajeze, pentru a avea bani de buzunar. Bruneta a lucrat ca vânzătoare la un magazin de deserturi pe bază de iaurt, Humphrey Yogart, unde se pare că era foarte populară şi iubită. 

După ce Meghan a rostit numele magazinului, un joc de cuvinte de la numele celebrului actor Humphrey Bogart, patronii s-au îmbogăţit, fiind asaltaţi de comenzi.  

Aşa cum a declarat pentru Sunday Mirror fosta şefă a lui Meghan Markle, aceasta avea salariul minin pe economie, dar clienţii o adorau. În plus, se pare că nu a avut dificultăţi de adaptare la locul de muncă, colaborând bine cu restul angajaţilor. 

Foto: Profimedia

Mai multe