Acuzată că e rece și imatură într-o carte explozivă, Letizia pare foarte jovială la un eveniment recent

12 iunie 2024   Royals

După ce a lipsit ceva timp de pe scena publică, Regina Letizia a Spaniei a revenit în actualitate, la un eveniment care a avut loc la Madrid, întoarsă din călătoria ei în Guatemala.

Regina Letizia a Spaniei a participat, ieri, la o ceremonie de decernare a premiilor la Madrid, „Euros de tu nómina”, ocazie cu care a arătat foarte sofisticat într-un un costum lejer, cu pantaloni, în culoarea lavandei.

Regina spaniolă și-a completat ținuta cu pantofi sport casual și o bluză albă purtată pe sub blazerul ei elegant supradimensionat.

Apariția Letiziei vine după ce aceasta a călătorit în Guatemala într-o excursie individuală de trei zile, pentru a afla despre diverse proiecte în care funcționează cooperarea spaniolă.

Călătoria ei regală a venit după ce jurnalistul Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani, a lansat un nou atac asupra reginei spaniole cu noua sa carte, „Tăcerile Letiziei”, care a fost publicată în Spania săptămâna trecută.

În acest volum, publicat după o altă carte devastatoare, „Letizia & I” (în care se pretinde că Letizia a avut o aventură cu fostul ei cumnat, Jamie del Burgo), veteranul reporter regal susține că Felipe era „conștient” de presupusa infidelitate a soției sale „în timp real”, întrucât gărzile ei de corp au obligația de a raporta unde se află.

Autorul susține că, la un moment dat, Regina Letizia a făcut o călătorie la New York, în 2011, cu „amantul” ei, Jaime del Burgo, cu care avusese o relație înainte de a-l întâlni pe Felipe.

În urma acestei călătorii, autorul susține că Felipe a fost „zdrobit și distrus” de presupusul amantlâc al soției sale.

Reporterul regal - care a lucrat pentru revista Hola! timp de 20 de ani - susține că Felipe trăiește un iad din cauza presupusei „trădări” a soției sale și că „vrea să iasă” din această situație.

Citat în mare parte din această carte, presupusul amant Jamie o etichetează pe Letizia ca fiind „rece, imatură emoțional și agresiv-pasivă” și susține că toată familia Regelui Felipe o urăște.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe