Adevăratele planuri ale lui Meghan Markle în ziua încoronării. Pune capăt dramelor cu familia regală

18 aprilie 2023   Royals

Apropiați ai Ducilor de Sussex spun că Meghan Markle vrea să pună capăt dramelor cu familia regală britanică.

Ziua încoronării este aproape, iar ea are o însemnătate specială pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Deja s-a făcut publică informația că Ducesa de Sussex va lipsi de la evenimentul anului din Marea Britanie.

E adevărat, a spus pas unei liste exclusiviste, însă Meghan Markle, la rândul său, are o listă de invitați exclusivistă, tot pentru acea zi. Căci primul născut al Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor va împlini pe 6 mai 4 anișori și este prima oară când nu-l va avea alături pe tatăl său, la ceas aniversar. Bunicul rege nu l-a pus pe lista de invitați, deși exista un motiv adorabil pentru care putea s-o facă: el însuși avea 4 ani când mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a fost încoronată.

Ei bine, micuțul va fi sărbătorit de mama sa, pe meleaguri americane, la Montecito, unde Meghan Markle îi așteaptă pe mama sa, Doria Ragland, pe colegii lui Archie și niște prieteni de familie, în cadrul unei reuniuni intime, au mărturisit apropiați ai Ducesei de Sussex pentru Page Six.

Tatăl lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Prințul Harry, se va afla la aproape 9000 kilometri distanță, pentru a-și celebra tatăl, în ciuda animozităților celebre cu familia regală britanică.

Se pare că Prințul Harry a pus la cale un adevărat tur de forță pentru acea zi, căci există informații conform cărora Ducele de Sussex ar încerca să ajungă pe seară acasă la fiul său sărbătorit, fiind ajutat de diferența de fus orar. Meghan Markle nu e dispusă la un asemenea sacrificiu, însă există zvonuri potrivit cărora Ducesa de Sussex ar vrea să încheie discuțiile publice despre familia soțul său.

Palatul Buckingham a confirmat pe 12 aprilie că Prințul Harry va fi prezent la ceremonia de încoronare a Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey din Londra, pe 6 mai.

„Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet", se arată în comunicat, notează People.

„Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a dorit să fie prezent la slujbă pentru a-și susține tatăl în acest moment important din viața sa”, a declarat un prieten pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Getty, Profimedia

Mai multe