Adevăratul motiv pentru care familia regală britanică își face cadouri simbolice, nu daruri de lux

25 decembrie 2023   Royals

Crăciunul este o perioadă amuzantă pentru familia regală britanică!

Membrii familiei regale britanice își fac cadouri inedite mai degrabă, ei nu se răsfață între ei cu daruri de lux de Crăciun. Dar de ce Regele Charles, Prințul William și alții preferă cadourile haioase decât cele prețioase?

Editorul regal Emily Nash a vorbit despre unele dintre tradițiile regale. "Familia regală are mici grămezi de cadouri pentru fiecare persoană, așezate pe mesele de la Sandringham", a dezvăluit ea, conform Hello Magazine. "De obicei, ei cumpără lucruri care sunt ieftine și care îi fac pe oameni să râdă; nu este vorba despre cadouri mari și somptuoase. Kate i-a adus odată lui Harry un kit "Grow Your Own Girlfriend" înainte de Meghan". Iată ce cadouri și-au făcut regalii de Crăciun în anii trecuți!

Meghan Markle

Potrivit biografiei regale Finding Freedom, Meghan Markle a făcut impresie cu cadourile sale în timpul primului ei Crăciun cu familia regală, în 2017. Fosta actriță l-a surprins pe cumnatul ei, prințul William, cu o lingură pe care erau inscripționate cuvintele "ucigaș de cereale".

"Cea mai mare provocare a lui Meghan a fost să găsească cadourile perfecte pentru a distra noua ei familie extinsă", au scris autorii regali Omid Scobie și Carolyn Durand. "Cel puțin unul dintre cadourile ei a avut un succes uriaș - o lingură pentru William care avea "ucigaș de cereale".

Kate Middleton

Kate Middleton i-a dăruit reginei Elisabeta un cadou inedit. De asemenea, ea i-ar fi dăruit odată Prințului Harry un kit "Grow Your Own Girlfriend" înainte ca acesta să înceapă să se întâlnească cu Meghan Markle.

Prințul Harry

 Cunoscut pentru umorul său, nu este de mirare că Prințul Harry a scos câteva glume pentru familia sa. "Într-un an, Harry i-ar fi dăruit reginei o cască de duș cu fraza "Ain't life, care i-a plăcut foarte mult", susține cartea Finding Freedom.

"Altă dată, i-a dăruit bunicii sale o jucărie cântătoare Big Mouth Billy Bass, despre care se spunea că stătea mândră în Balmoral, reședința ei scoțiană, și că o făcea pe regină să râdă"

Prințul William

Prințul William i-ar fi făcut cadou odată regretatei sale bunici, regina Elisabeta a II-a, o pereche de papuci de casă pe care era printat chipul ei.

Prințesa Anne

Un alt cadou caraghios include un scaun de toaletă din piele pe care Prințesa Anne i l-a oferit fratelui ei, Charles. De asemenea, aceasta i-a dăruit odată tatălui ei, prințul Philip, o moară de piper cu o lumină la capăt, pentru ca acesta să poată asezona mâncarea în timpul grătarelor, odată ce se întuneca.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe