Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu l-a însoțit pe Prințul Harry în Anglia. Ce face Ducesa

30 septembrie 2024   Royals

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie, însă este evident că nu în formulă completă. Cum se face că doar la vizitele în Anglia natală nu este însoțit de Ducesa de Sussex?

Observatorii regali au notat absența și de data aceasta. Aparent, Meghan Markle a rămas în SUA pentru a avea grijă de cei doi copii ai cuplului, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Neoficial, se știe că Ducesa ar fi jurat să nu mai pună piciorul în Anglia, din cauza tensiunilor cu familia regală. O altă ipoteză spune că Prințul Harry nu e de acord ca ea să vină, întrucât Ducii de Sussex nu mai beneficiază de securitate regală și asta ar reprezenta un potențial pericol.

Nu este prima dată când Ducesa de Sussex alege să rămână în Montecito cu cei doi copii ai lor, decât să-și însoțească soțul într-o călătorie în Marea Britanie.

Deși în Africa a mers, chiar dacă este cu mult mai departe. La fel merge și în Canada. Este vădit că între ei și familia lui Harry lucrurile nu au intrat pe un făgaș normal.

Întrucât Prințul Archie și Prințesa Lilibet locuiesc și învață în California, se crede că Meghan Markle a ales să acorde prioritate îngrijirii copiilor lor încă mici, în timp ce Prințul Harry își onorează angajamentele în Marea Britanie.

În iulie anul acesta, Prințul Harry a împărtășit motivul alarmant pentru care ezită să-și aducă soția înapoi în Marea Britanie: se teme de amenințarea unui atac cu acid!

Într-un interviu sincer pentru Tabloids on Trial de la ITV, Ducele a vorbit despre îngrijorările sale pentru Meghan și familia sa, de când nu mai beneficiază de pază regală.

„Nu este nevoie de prea mult, poate fi chiar și un act singuratic, cineva care a citit ceva și decide să acționeze după bunul plac, fie că atacă rapid cu un cuțit sau cu acid”, a explicat Harry la vremea respectivă, referindu-se la marile sale temeri.

Foto: Profimedia

Mai multe