Adevăratul motiv pentru care Prințesa Kate le face fotografii ea însăși celor trei copii ai săi

23 septembrie 2024   Royals

Este o obișnuință la Palat ca Prințesa Kate să realizeze portretele oficiale ale copiilor săi atunci când e ziua lor și să le distribuie ulterior pe conturile de socializare regale.

Kate Middleton este fotograf amator, toată lumea știe de pasiunea sa pentru fotografie. Însă un comentator regal e de părere că viitoarea regină britanică are un scop clar pentru care le face ea însăși poze copiilor săi, lăsând la o parte pasiunea pentru fotografie.

Prințesa de Wales realizează adesea fotografiile făcute publice cu cei trei copii ai săi pentru ”a-i ține pe paparazzi la distanță”, e de părere un expert regal.

Lăudând-o pe Prințesa de Wales pentru implicarea sa artistică, editorul regal al Telegraph, Camilla Tominey, a spus anterior: „Paparazzii nu-și mai găsesc scopul. Kate iese cu propriile fotografii de familie și clar sunt mult mai valoroase pentru presă decât imaginile captate de la distanță cu obiectivul.”

Că vrea sau nu vrea, nu are de ales. Copiii sunt familiarizați de mici cu expunerea, căci prin rolul lor regal nici nu ar putea altfel.

Nu există pentru George, Charlotte și Louis luxul intimității pe care îl au copiii lui Harry în America.

Potrivit The Mirror, experta regală a adăugat: „Așa procedează Ducii de Cambridge (cum erau cunoscuți anterior, înainte să devină Prințul și Prințesa de Wales): dau ceva în schimbul intimității. Le-au luat pâinea paparazzilor, căci nu mai are rost. Cine să îi mai plătească, dacă Palatul însuși iese cu fotografii și portrete? Totul are loc cu precizie de ceas și imaginile sunt încărcate pe conturile de socializare.”

Ea a continuat: „Bineînțeles că mai există și va exista întotdeauna loc pentru imaginile surprinse cu regalii. Însă fotografiile de familie sunt atât de apreciate.”

Și da, Prințesa Kate are parte de mai multe laude decât fotografii cu experiență, care au realizat câteva poze nu extraordinare, la Crăciunul trecut. Poza Prinților de Wales a fost catalogată la vremea respectivă foarte slabă și forțată, spre deosebire de instantaneele candide și sincere ale Prințesei Kate.

Foto: GettyImages

Mai multe