Adevărul despre Regele Mihai: ”E într-o stare de sănătate fragilă”

24 august 2017   Royals

În ultimele luni s-au tot ivit zvonuri despre Regele Mihai şi despre adevărata lui stare de sănătate. Acum, Casa Regală a emis un comunicat oficial prin care a anunţat cum se mai simte Majestatea Sa şi despre unde se află acum.

Regele Mihai

Casa Regală a României a anunţat, joi, printr-un comunicat oficial, că Regele Mihai (95 de ani) este într-o stare de sănătate precară, dar echilibrată.

„Majestatea Sa continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia. La reşedinţa privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate prin bunăvoinţa ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române. Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa Regală a României.

Amintim că Regele Mihai s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, pe când Casa Regală a României a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinoma epidermoid metastazant şi leucemie cronică, dar şi că a fost supus unei intervenţii chirurgicale într-o clinică din Lausanne.

Mai multe