Adevărul din spatele ținutei lui Kate Middleton. Mesajul subtil la prima paradă ca Prințesă de Wales

20 iunie 2023   Royals

Apariția verde a Prințesei de Wales a fost încărcată de simboluri. Pentru prima dată la Trooping the colour, Kate Middleton a participat ca Prințesă de Wales. De când s-a căsătorit cu William și până anul trecut inclusiv, a participat în calitate de Ducesă de Cambridge.

Sâmbătă, 17 iunie, am asistat la prima paradă Trooping the colour, dată în cinstea zilei de naștere a monarhului, pentru noul rege Charles al III-lea. Și domnia sa deja se impune, cu noi cutume, pe care supușii chiar le uitaseră.

Zeci de ani, Regina Elisabeta renunțase să-și mai conducă gărzile regale călare. Regele Charles a făcut-o sâmbătă, alături de fiul său moștenitor, Prințul de Wales.

În caleașca regală, Regina Camilla și Kate Middleton au apărut elegante și însoțite de copiii de Wales, toți trei. Iar Prințesa Catherine s-a impus cu o imagine sobră și plină de simboluri, așa cum n-am mai văzut-o până acum. Totuși, este fascinantă puterea de metamorfoză a superbei Kate Middleton: poate trece rapid de la ținute tinerești, pantaloni colorați și teniși la taioare sobre și pălării serioase, care amintesc de răposata regină Elisabeta a II-a.

Pentru prima ei paradă Trooping the Colour în rolul Prințesei de Wales, Kate Middleton a optat pentru un look vibrant, colorat, cu care și-a onorat soțul, soacra, țara și, în același timp, titlul de colonel pe care îl deține: colonel al gărzilor irlandeze. Iar acest verde este simbolul irlandez, culoarea trifoiului și al Sf Patrick.

La ceremonia de sâmbătă, Prințesa Catherine s-a remarcat printr-o ținută verde smarald a designerului născut în Singapore, Andrew Gn, un designer nou, căci n-au mai fost depistate creațiile sale până acum în garderoba ei.

Însă nimic nu e întâmplător, cumva Kate Middleton a oferit un omagiu viitorului eveniment Premiul Earthshot al Prințului William, care va avea loc în luna noiembrie într-o țara asiatică.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a purtat o pălărie Philip Treacy asortată, cercei cu safir și diamante care au aparținut anterior Prințesei Diana și o broșă trifoi Cartier din aur, însoțită de un singur smarald, pe care o poartă adesea de Ziua Sf. Patrick.

Potrivit bijutierilor regali, motivul este rezervat regalităților de sex feminin care au legătură cu regimentul irlandez. Titlul a fost preluat de Prințesa de Wales de la soțul său, care a deținut anterior titlul de colonel al gărzilor irlandeze, acum fiind colonel al gărzilor galeze.

Mai multe