Alarmată, Kate a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Harry. Ce semne îngrijorătoare a văzut la el?

25 septembrie 2024   Royals

Prințul Harry a primit două mesaje de „La mulți ani!” pe social media de la rudele lui regale atunci când a împlinit 40 de ani, iar cumnata lui, Kate Middleton, a inițiat acest lucru la palat.

Prințesa de Wales a fost cu ideea de a-i ura prințului Harry „La mulți ani!” de ziua lui, după ce a obserbat la el câteva semne îngrijorătoare.

Harry și-a serbat ziua pe 15 septembrie și întreaga lume a fost uimită să afle că Prinții de Wales și Regele Charles și Regina Camilla au marcat momentul, după o perioadă în care comunicarea a avut mult de suferit între prințul din Montecito și familia regală britanică.

„Îi urăm «La mulți ani!» Ducelui de Sussex!”, au scris Prințul William și Kate Middleton pe contul lor oficial de X (fostul Twitter) și au postat o imagine cu Harry zâmbitor și singur, fără soția sa, Meghan Markle.

Pe lângă urarea online, Kate a considerat necesar și un contact mai direct cu Harry. Astfel, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe cumnatul ei și, mai mult de-atât, i-a trimis un cadou special cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

„Kate a fost cea cu ideea de a-i ura lui Harry toate cele bune de ziua lui, într-un efort de-a restaura cât de cât pacea în familie și de a-i convinge pe toți să se ierte unul pe altul până nu e prea târziu”, a dezvăluit o sursă în Express.co.uk.  

„Kate i-a spus lui William că nu e momentul să mai poarte nimeni nimănui ranchiună, că ei trebuie să arate lumii întregi că iubirea și familia sunt valorile principale ale monarhiei britanice. Și, mai important decât orice, și-a dorit să-I transmită lui Harry un mesaj personal de ziua lui”, a ținut să adauge sursa.

„A însemnat mult pentru Harry rămurica de măslin pe care a primit-o din partea familiei regale. Iar Kate a insistat să îl sune și să-I trimită un cadou special în ziua cea mare”, a completat apropiatul familiei regale.

Kate Middleton a făcut minunatul gest după ce a observat câteva semne îngrijorătoare la Harry. Ei i se pare că cumnatului ei îi e dor de casă și nu se simte complet fericit în California, acolo unde s-a stabilit cu familia lui după ce a părăsit Marea Britanie. Oricum ar fi, e lăudabil gestul prințesei atât de atentă la ceilalți, cu toate că viața ei din prezent nu e tocmai lipsită de griji.

foto - GettyImages

Mai multe