Albert și Charlene de Monaco, o ieșire jovială alături de gemenii lor la un meci de rugby

26 iunie 2024   Royals

Weekendul trecut, Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene, împreună cu copiii lor, Prințul Moștenitor Jacques și Prințesa Gabriella, au participat la a doua zi a Turneului Olimpic de Calificare Rugby Sevens organizat pe stadionul din Monaco.

Este vorba despre un turneu în care unsprezece echipe masculine și unsprezece echipe feminine s-au duelat între 21 și 23 iunie pe Stade Louis al II-lea din Monaco, urmând ca echipele victorioase să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris.

Și cu această ocazie, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, Prințesa Charlene a abordat o salopetă șic, într-o culoare preferată de ea, bleumarin, pe care a prins-o în talie cu o curea maro deschis.

Cei doi gemeni în vârstă de nouă ani au fost foarte animați la meciul de rugby urmărit de la tribuna VIP, în special Prințesa Gabriella, care a îmbrăcat un fel de costum sportiv în culorile Principatului de Monaco, accesorizat cu o medalie purtată la gât.

În același weekend, mai exact pe 23 iunie, Prințesa Charlene de Monaco a asistat la un concert organizat la Sorbona cu ocazia aniversării a 130 de ani de la întemeierea Jocurilor Olimpice moderne și a mișcării olimpice.

La acest eveniment la care Charlene a participat singură, fără Prințul Albert, aceasta a fost pur și simplu ravisantă într-o salopetă neagră cu o bluză cu dantelă neagră în partea de sus, care i-a venit foarte bine și i-a dat un aer senzual.

Fosta înotătoare olimpică și-a scos o salopetă și mai atrăgătoare din garderobă, săptămâna trecută, atunci când a participat la ceremonia de închidere a celei de-a 63-a ediții a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo împreună cu soțul ei, Albert. Și pentru seara respectivă, Charlene a ales tot o creație Elie Saab, dar într-o nuanță albă cu decupaje din dantelă transparentă și o capă purtată pe un umăr.

Este clar că soția șefului Principatului de Monaco a creat un trend în ceea ce o privește și tot la fel de clar este că Charlene nu poate fi prinsă niciodată pe picior greșit atunci când poartă o pelerină.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images

Mai multe