Alina de Roumanie are un hobby mai puţin convenţional FOTO

19 decembrie 2019   Royals

Soţia lui Nicolae al României e pasionată de handmade şi are o preocupare aparte.

Ştim deja apetenţa Alinei Maria Binder pentru frumos, natural şi tradiţional, dar acum am descoperit o nouă valenţă a sa. Soţia nepotului Regelui Mihai e pasionată de handmade şi, prin intermediul designerului Simina Filat, care creează genţi din piele, şi-a descoperit un nou hobby, acela de restaurator.

"În timp ce viitorul este digital... meseria rămâne brăţară de aur. Restaurăm un scaun de la înfiinţarea Uniunii Artiştilor Plastici din România într-un program sustenabil folosind materiale reciclate", explică Alina-Maria de Roumanie, alături de câteva instantanee revelatoare.

Şi iată cum Simina Filat a transformat lucrul cu peticele din piele, pe care de obicei le foloseşte pentru crearea genţilor, într-o artă a restaurării scaunelor din piele, asistată de soţia fostului principe.

Şi, din câte se pare, Alina-Maria de Roumanie nu se va limita la această experienţă, de vreme ce la unul dintre comentariile primite ("Ce bine, am şi eu de restaurat vreo 50"), aceasta a răspuns: "Adu-le şi facem treabă bună".

Mai multe