Alina-Maria Binder a ales, din nou, un outfit inspirat din portul popular FOTO

26 august 2019   Royals

Soţia lui Nicolae al României a impresionat încă o dată prin alegerile sale vestimentare. Iată ce a purtat la Câmpulung Film Fest.

Alina-Maria Binder şi Nicolae al României au fost invitaţii de onoare ai festivalului de film de la Câmpulung Moldovenesc, unde a fost proiectat filmul documentar „Maria, Inima României”. Alături de cei doi, la proiecţia specială în aer liber de la Câmpulung Film Fest, vizionată de peste 400 de persoane, s-a aflat şi producătorul asociat al filmului, Dan Drăghicescu.

Cei prezenţi au avut bucuria de-a putea socializa cu Nicolae al României şi cu soţia sa, care a impresionat din nou prin alegerea vestimentară făcută.

Cum era de aşteptat pentru o asemenea ocazie, Alina-Maria Binder a purtat din nou un outfit inspirat din portul popular, soţia nepotului Regelui afirmându-şi astfel încă o dată admiraţia pentru Regina Maria, cea mai mare promotoare a costumului tradiţional românesc. Ţinuta aleasă a fost o rochie lungă sugerând o ie cu broderie neagră ca-n Bucovina, la care soţia lui Nicolae a purtat sandale din pânză cu platformă - foarte şic, văratice şi în stil paysanne reinterpretat.

Mai multe