Amănuntele scandalului dintre Meghan și Harry cu familia Beckham! S-ar fi certat la telefon

8 august 2023   Royals

De ceva vreme circulă zvonuri despre o neînțelegere între Prințul Harry și Meghan Markle și David și Victoria Beckham. S-au aflat acum amănunte din culisele prieteniei lor!

La prima vedere, Prințul Harry și Meghan Markle au multe în comun cu David Beckham și Victoria Beckham. Ambele cupluri sunt printre cele mai faimoase din lume, fac tot ce pot pentru copiii lor și sunt cunoscute pentru acțiunile lor de caritate. Se pare că aceasta a fost baza pentru ca cele două perechi să lege o prietenie strânsă.

Cu toate acestea, după mai bine de cinci ani, există informații potrivit cărora legătura lor, cândva una foarte apropiată, s-a răcit în urma mai multor refuzuri de ambele părți și a unui telefon „acid”.

Prietenie veche

David și Victoria Beckham au fost prieteni de mult timp cu Prințul Harry, precum și cu fratele său mai mare, Prințul William. De fapt, pe vremea când era Spice Girls, Victoria Beckham i-a întâlnit pe ambii prinți, care erau adolescenți la acea vreme, în mai multe ocazii, inclusiv la premiera filmului SpiceWorld The Movie.

Se pare că soții Beckham au rămas în relații de prietenie cu Prințul Harry, iar când acesta a început să se întâlnească cu Meghan Markle, se pare că au fost dornici să o facă să se simtă binevenită în Marea Britanie, scrie Mirror

Apel telefonic „acid”

Cu toate acestea, primul semn de tensiune a apărut la scurt timp după aceea, când au fost publicate informații despre Victoria Beckham care ar fi ajutat-o pe Meghan Markle. Potrivit Mail On Sunday, Prințul Harry l-a confruntat pe David cu suspiciunile sale într-un apel telefonic care l-a lăsat pe fostul fotbalist "furios".

Se spune că Prințul Harry și Meghan Markle erau îngrijorați de faptul că prieteni apropiați ar putea să ofere informații private despre ei. Se presupune că, în special, Meghan Markle a suspectat-o pe Victoria, iar Harry l-a sunat pe David pentru a-i repeta acuzația.

Speculațiile de la jocurile Invictus

Ulterior, cuplurile au părut să lase în urmă scandalul, David și Victoria fiind prezenți la Capela St George din Windsor pentru a-i vedea pe Harry și Meghan căsătorindu-se în mai 2018. Victoria Beckham a purtat o rochie elegantă de culoare marină și o pălărie, în timp ce David a arătat elegant într-un costum. Câteva luni mai târziu, cuplul regal a pornit într-un turneu în Australia, Noua Zeelandă și Pacificul de Sud, care a coincis cu Jocurile Invictus 2018, care se desfășurau la Sydney. Harry și Meghan, care era însărcinată cu primul copil, au apărut la ceremonia de deschidere a Jocurilor.

Harry l-a rugat pe David să fie ambasador al Jocurilor Invictus - dar se pare că lucrurile s-au înrăutățit atunci când prințul a refuzat să îl vadă pe fostul căpitan al echipei de fotbal a Angliei la evenimentul de la Sydney din 2018. Acum se speculează că motivul pentru care Harry îl ținea la distanță pe prietenul său era Meghan, deoarece se temea că Victoria spune povești despre ea în presă.

Moda pentru ducii de Sussex și familia Beckham

Dar, în ciuda tensiunii, Meghan Markle a purtat câteva dintre modelele Victoriei Beckham după toate neplăcerile. În ziua de Crăciun din 2018, în timp ce era însărcinată cu Archie, a purtat un palton Victoria Beckham navy în timpul plimbării anuale a familiei regale spre biserica din Sandringham. Și doar câteva luni mai târziu, în martie 2019, ea a purtat o haină Victoria Beckham la slujba de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey.

Nu au fost invitați la nuntă

Și de curând au apărut zvonuri că nu totul a fost în regulă între soții Sussex și soții Beckham. Anul trecut, când fiul cel mare al lui David și al Victoriei, Brooklyn, s-a căsătorit cu actrița Nicola Peltz în cadrul unei nunți fastuoase în Florida, Harry și Meghan nu au fost văzuți nicăieri.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe