Sarcini regale preluate de ... fostul soț al Camillei. Regele Charles l-a cooptat printre reprezentanții regali pe Andrew Parker Bowles

20 octombrie 2022   Royals

Neașteptat, dar binevenit. Este una dintre ideile Regelui Charles de reducerea a personalului și de a fi cât mai chibzuit.

Și apelează la cunoștințe, chiar dacă este vorba de fostul soț al Camillei, actuala sa soție și Regină consoartă. Pe fondul subțierii disponibilității membrilor regali de a-și îndeplini îndatoririle, mai ales că Prințul Andrew este scos din sistem, iar Ducii de Sussex s-au mutat în America, se descurcă și el cu ce are. Iar Andrew Parker Bowles a fost scos la înaintare pentru o primă delegație regală, unde a reprezentat-o oficial pe însăși fosta sa soție, Camilla Parker Bowles, anunță Daily Mail.

Acesta a mers în numele Reginei la o înmormântare și se pare că va fi primul angajament din multele ce vor urma.

Potrivit sursei citate, Andrew este încântat să ducă la îndeplinire ceea ce i s-a cerut, iar cu Camilla se află într-o relație strânsă și călduroasă.

Vestea s-a notat și în Jurnalul de la Curte, dosarul oficial al angajamentelor regale.

Regina consoartă a fost reprezentată de către brigadier Andrew Parker Bowles, la înmormântarea lui John Bowes-Lyon din Londra. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani și a fost văr de-al doilea cu răposata Regină Elisabeta.

Andrew Parker Bowles s-a căsătorit cu Camilla în 1973 și au doi copii. În anii 80 s-au despărțit, iar divorțul s-a pronunțat în 1995. Camilla s-a măritat cu Prințul Charles în 2005, iar Andrew Parker Bowles și-a refăcut și el viața. În 1996 s-a însurat cu Rosemary Pitman, care a murit în 2010, iar de atunci Andrew Parker Bowles este văduv. Cu fosta soție are o relație bună, căci și el a înțeles încă din tinerețe că adevărata iubire a Camillei este și a fost Charles, acum ajuns rege al Marii Britanii.

Foto: Getty

Mai multe