Apariția perfectă, la munca regală, a Reginei Letizia a Spaniei! Și-a asortat bluza cu sandalele comode

10 septembrie 2024   Royals

Regina Letizia și-a reluat agenda oficială în Madrid cu o ținută pe cât de simplă, pe atât de elegantă și potrivită pentru ocazie!

Regina Letizia a revenit ieri la munca sa regală din Madrid. Săptămâna trecută, soția Regelui Felipe al Spaniei a fost la Paris pentru a încuraja delegația spaniolă la Jocurile Paralimpice, demonstrând încă o dată implicarea sa în sport.

Acum, Regina Letizia și-a reluat agenda oficială la Palatul Zarzuela, unde ieri de dimineață a prezidat două audiențe: una cu Asociația spaniolă pentru scleroză laterală amiotrofică și cealaltă cu Asociația femeilor din muzică, două cauze în care s-a arătat întotdeauna foarte implicată. Așa cum era de așteptat, ea a ales un look elegant, sofisticat și confortabil pentru dimineața încărcată.

Regina Letizia a abordat un look simplu, dar elegant

Regina Letizia a optat pentru o ținută simplă dar de efect, în alb și negru. A ales din garderoba ei o bluză albă cu și mâneci franțuzești care are detalii plisate și un tiv plisat, o siluetă care pune în valoare silueta feminină.

Este vorba despre o bluză Hugo Boss, una dintre mărcile sale preferate pentru ținutele de zi cu zi, pe care o are de mai bine de cinci ani și care dovedește că investiția în modele atemporale este întotdeauna o idee bună. Continuându-și angajamentul față de modelele simple, elegante și versatile, ea a adăugat o pereche de pantaloni negri plisați, fără îndoială un alt element de bază al garderobei, ideal pentru look-urile de lucru.

Pentru a completa look-ul, ea a purtat o pereche de sandale confortabile, perfecte pentru vremea de acum, un model alb cu un toc lat și jos. Se știe deja că Regina Letizia a fost nevoită să-și ia adio deocamdată de la tocuri din motive medicale.

Ca accesorii, Regina Letizia a renunțat la geantă și a purtat doar cercei aurii care i-au luminat fața, precum și inseparabilul inel auriu de la Coreterno.

Foto: Profimedia

Mai multe