Apariție istorică, azi, pentru Kate Middleton, de Sfântul Patrick. Ce se va întâmpla cu prințesa?

17 martie 2023   Royals

Prințul și Prințesa de Wales vor sărbători, azi, Ziua Sfântului Patrick cu o apariție tradițională în mijlocul gărzilor irlandeze.

Iar pentru Kate Middleton, evenimentul va avea o simbolistică istorică. În lunile care au trecut de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, viața Prințesei de Wales a fost o succesiune de noi începuturi. Vinerea aceasta nu va fi diferită, deoarece ea marchează o apariție istorică pentru a marca Ziua Sfântului Patrick.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, va vizita Gărzile Irlandeze la Parada de Ziua Sfântului Patrick din Aldershot, pentru prima dată de când a fost numită colonel. Prințesa i se va alătura soțului ei, Prințul William, fostul colonel al Gărzilor Irlandeze. Așadar, evenimentul de azi va marca prima dată când prințesa va participa la paradă în calitate de colonel al regimentului.

Palatul Buckingham a anunțat în decembrie anul trecut că Prințesa de Wales va prelua funcția de colonel al Gărzilor Irlandeze după ce soțului ei i-a fost transmis titlul de Colonel al Gărzilor Țării Galilor de către tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce acesta din urmă a urcat pe tron.

Kate Middleton, despre care se așteaptă să strălucească, din nou, în verde, pentru a onora culoarea națională a Irlandei, le va prezenta ofițerilor și soldaților tradiționalele crenguțe de trifoi și va face cunoștință, ca de fiecare dată, cu mascota canină a regimentului Irish Wolf Hound. 

Parada se va încheia cu un salut regal și cu un marș, în timpul căruia Kate Middleton va primi salutul în calitate de nou colonel al gărzilor irlandeze.

După paradă, Kate Middleton și Prințul William vor vizita Asociația Gărzilor Irlandeze, care este formată din foști membri ai regimentului.

Vizita este de așteptat să se încheie cu un toast pentru cuplul regal, iar noi de-abia așteptăm s-o vedem pe Kate în această postură... militărească a sa. Cu siguranță va fi cel mai bine îmbrăcat colonel pe care l-am văzut vreodată...

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe