Apariţie surpriză! Iată cu ce ocazie a fost văzută Kate Middleton alături de Regina Elisabeta

27 august 2018   Royals

Este în concediu de maternitate din luna martie, de când l-a adus pe lume pe mezinul cuplului, Prinţul Louis. Totuşi, în toată această perioadă, Kate (36) a apărut de câteva ori în public, participând la diverse evenimente oficiale ori de familie.

A apărut din nou în public.

Ei bine, ultimele săptămâni ale verii şi le-a petrecut alături de Prinţul William, şi cei trei micuţi ai lor, la Anmer Hall, din Norfolk. În weekend, însă, au plecat spre Balmoral, acolo unde Regina Elisabeta (92) şi Prinţul Philip (97) îşi petrec vacanţa de vară.

Şi, după cum se anticipa, duminică, Kate a însoţit-o pe suverana Marii Britanii la biserică, într-un sătuc din Crathie. Fotografii au surprins-o pe Ducesa de Cambridge pe bancheta din spate a unui Range Rover, alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Alături de suverana Marii Britanii.

Îmbrăcată sobru, într-un trench coat gri, la care asortase o pălărie de tip fascinator, soţia Prinţului William părea foarte binedispusă în compania monarhului britanic. Cele două erau însoţite de soţii lor, William (36) şi Philip (97).

Mai multe