Are 90 de ani, dar nu se dezice de pasiunea sa. Regina Elisabeta, la plimbare călare!

7 martie 2017   Royals

Peste o lună va împlini 91 de ani. Asta n-o împiedică, însă, pe Regina Elisabeta să se bucure de vechea ei pasiune: echitaţia!

Face echitaţie şi la 90 de ani

Ştim cu toţii cât de mult iubeşte monarhul britanic echitaţia, aşa că nu ne surprinde s-o vedem, din nou, alături de iubitul ei ponei Fell, pe nume Carltonlima Emma, pe pajiştile verzi de lângă Castelul Windsor. Regina Elisabeta a II-a era însoţită, la plimbarea de dimineaţă, de Terry Pendry, cel care se ocupă de grajdurile regale.

Îmbrăcată bine, cu o eşarfă de mătase pe cap şi cu cizme de călărit, Regina Elisabeta a făcut faţă cu brio temperaturilor scăzute şi ploii.

S-a bucurat de pajiştile verzi din jurul Castelului Windsor

Ne amintim că aceasta este una dintre cele mai vechi pasiuni ale Reginei Marii Britanii, Elisabeta îndrăgostindu-se încă de la patru ani de călărit, atunci când i s-a dăruit un ponei Shetland, pe nume Peggy. E drept, în ultimii ani, a mai diminuat orele de călărit, din cauza sănătăţii şi a vârstei sale înaintată, însă nu trece un anotimp fără ca Majestatea Sa să nu se bucure de câteva ore de echitaţie.

foto: Kelvin Bruce

Mai multe