Are deja un vibe american! Noi imagini din America cu Prințesa Elisabeta a Belgiei, de ziua ei

25 octombrie 2024   Royals

Astăzi, moștenitoarea tronului belgian împlinește 23 de ani. Pentru a marca această ocazie, Palatul Regal a publicat două noi fotografii cu fiica Regelui Philippe și a Reginei Mathilde.

Născută la 25 octombrie 2001, Prințesa Elisabeta împlinește vinerea aceasta 23 de ani. Pentru a marca această ocazie, Palatul Regal a publicat două noi fotografii ale Ducesei de Brabant. Acestea o arată pe fiica cea mare a Regelui Philippe și a Reginei Mathilde plimbându-se pe o stradă din Cambridge, Boston. Ea locuiește în prezent acolo, după ce a ales să-și continue studiile dincolo de Ocean.

Cu o rochie modernă, croită parte peste parte și prinsă în talie cu un cordon negru, coordonat stilistic cu cizmele înalte până la genunchi din piele întoarsă neagră, Ducesa de Brabant are parcă deja un aer american, mult mai degajat și potrivit vârstei sale.

Oricum, în ultimul timp, remarcasem deja o schimbare de stil în garderoba acestei prințese ușor timide, foarte discrete și care, în anturajul de acasă, părea ușor copleșită de titlul său și de responsabilitățile care o așteaptă. De câteva luni, însă, Prințesa Elisabeta a Belgiei pare să-și fi descoperit feminitatea și să și-o pună în valoare în piese tot mai moderne și elegante - având și un frumos model de urmat în mama sa, eleganta Regină Mathilde.

Prințesa Elisabeta, cel mai mare copil al Regelui Philippe și al Reginei Mathilde, a fost desemnată moștenitoare a tronului belgian de la urcarea tatălui său pe tron, la 21 iulie 2013.

La sfârșitul lunii septembrie 2023, Prințesa Elisabeta și-a încheiat cel de-al doilea an de pregătire la Academia Militară Regală. Cu această ocazie, ea a depus jurământul în fața tatălui său, promițându-și loialitatea față de rege.

FOTO: Casa Regală belgiană

Mai multe