Arma secretă a Prințului William și a lui Kate Middleton! Ce fac regalii pentru a deveni și mai populari

25 octombrie 2023   Royals

Prințul William și Kate Middleton au devenit și mai populari mulțumită unei apariții surprinzătoare!

Prințul George a apărut alături de tatăl său, Prințul William, în Franța la începutul acestei luni, cei doi unindu-și forțele pentru a încuraja Țara Galilor la Cupa Mondială de Rugby. În ciuda unui final nu prea fericit pentru echipă, apariția tânărului regal a încântat fanii, mulți subliniind cât de mult seamănă cu tatăl său.

În ciuda unui vot general consistent în favoarea monarhiei, un sondaj recent realizat de YouGov arată o ușoară scădere, de cinci procente, a celor care sunt în favoarea monarhiei. Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales par a fi doi dintre cei mai populari membri ai familiei regale, însă popularitatea lor și ratingul general al monarhiei în sine ar putea fi sporite cu puțin ajutor din partea Prințului George, în vârstă de 10 ani.

Cei mai tineri membri ai familiei regale, în special cei trei copii ai lui William și Kate, sunt susceptibili să genereze un mare interes din partea publicului larg.

În prezent, Pințul George, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, sunt toți elevi la școala Lambrook. În timp ce Kate Middleton și Prințul William și-au exprimat dorința ca micuții lor să aibă parte de o copilărie cât mai normală, se știe că George a ieșit mai des la angajamentele regale. Încurajând Țara Galilor în Franța, Prrințul George părea încântat să fie în mulțime, semănând cu tatăl său până și la jachetele lor de costum bleumarin și cravatele roșii asortate. Se pare că Prințul William îi arată fiului său cel mare cum stă treaba, ambii primind o pregătie intensă pentru a deveni viitori monahi.

Prințul de Wales este, fără îndoială, cel mai bun ghid pentru George, deoarece a fost - și, într-un fel, încă mai este - în pielea lui George. Pe lângă faptul că George îi este alături tatălui său, înfățișarea sa îl face o probabilă armă secretă pentru a pregăti audiențele pentru domnia tatălui său în anii următori. Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu copiii lor, sunt adesea considerați "viitorul monarhiei", așa că implicarea fiului lor cel mare pare a fi o mișcare subtilă, dar inteligentă, scrie The Express.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe