"Arma secretă" va fi trimisă pentru împăcarea familiei regale britanice cu Harry și Meghan? O veste bună

25 februarie 2024   Royals

Există doar un singur membru senior al familiei regale britanice care poate pune capăt, o dată pentru totdeauna, dramei dintre Prințul Harry și Meghan Markle și monarhia britanică.

Prințesa Anne a fost descrisă ca fiind "răspunsul" la toate problemele familiei regale britanice de către un comentator regal, care l-a îndemnat pe Regele Charles să apeleze la sora sa și să îi ceară să "rezolve" problema Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Prințesa regală a fost etichetată anterior drept "arma secretă" a firmei, datorită angajamentului și devotamentului său față de coroană și a abordării sale "fără menajamente".

Prințul Harry și Meghan Markle au fost înstrăinați de familia regală încă de când au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat în SUA, în 2020. Ruptura dintre cele două tabere s-a adâncit după ce cei doi au făcut o serie de afirmații și acuzații la adresa mai multor membrii ai familiei regale prin intermediul interviurilor, al serialului lor Netflix „Harry & Meghan” și al cărții de memorii a lui Harry, „Spare”. Dar ultima mișcare a ducilor de Sussex a fost cea care a adus încă o durere de cap casei regale, scrie The Express

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat la începutul acestei luni noul lor site, Sussex.com, care înlocuiește site-ul lor anterior, Archewell.com. Cu toate acestea, au fost criticați pentru că au folosit titlurile și blazonul lor regal. Acum, jurnalista Sarah Vine a sugerat că Prințesa Anne, sora Regelui Charles și mătușa Prințului Harry, este cheia pentru a rezolva toate problemele firmei cu cuplul înstrăinat. În timpul unui interviu cu Jo Elvin, ea a spus: "Nu, nu, nu: "Cred că ea, Prințesa Anne, este răspunsul la toate problemele Familiei Regale". Elvin a glumit: "Știm cât este de directă".

Vine a continuat: "Cred că ar trebui să o trimitem pe Prințesa Anne să se ocupe de Harry și Meghan... pentru că dacă ai primi un telefon de la Prințesa Anne, ai sta foarte drept. "Dacă aș fi regele, aș spune 'Anne, te rog, du-te și ocupă-te de ei'."

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe