Așa au arătat mamele regale când au părăsit spitalul cu bebelușii lor! Fotografii cu Letizia, Mary, Kate

23 octombrie 2024   Royals

Multe dintre mamele regale nu s-au ferit să apară cu bebelușii lor la scurt timp după ce au născut! Printre acestea se numără Prințesa Diana, Kate Middleton, Regina Letizia, Regina Mary a Danemarcei și altele.

Multe dintre mamele din familia regală britanică nu s-au ferit să apară cu bebelușii în brațe după ce au născut, inclusiv Prințesa Diana, Sarah Ferguson sau Kate Middleton. Nu sunt singurele care s-au afișat cu bebelușii după ce au părăsit spitalul, la fel au procedat și Prințesa Rajwa a Iordaniei, Regina Letizia a Spaniei sau Regina Mary a Danemarcei. 

Prințesa Diana a apărut cu bebelușul William

Nașterea Prințului William în 1982 a stârnit multă emoție în rândul publicului și al presei, noua mamă Diana radiind timid într-o rochie cu buline, în timp ce Charles îi prezenta lumii pe băiețelul lor. 

Kate Middleton cu bebelușul George

Timp de două săptămâni presa a așteptat-o pe Kate Middleton cu viitorul moștenitor în brațe. Micuțul George și-a făcut în sfârșit debutul public a doua zi după naștere, pe 23 iulie 2013, cu proaspăta mamă Kate strălucind într-o rochie Jenny Packham cu buline albastre

Prințesa a continuat tradiția pentru sosirea Prințesei Charlotte în 2015, de data aceasta purtând o rochie florală albă și galbenă de la Jenny Packham. Iar pentru nașterea Prințului Louis în 2018, Kate Middleton s-a inspirat tot de la regretata ei soacră, a apărut într-o rochie roșie cu un guler alb supradimensionat.

Prințesa Rajwa cu Prințesa Iman

Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa ai Iordaniei au salutat presa în fața Centrului Medical Regele Hussein din Amman, cu micuța Prințesă Iman dormind liniștită în căruciorul ei, în august 2024.

Regina Letizia cu Prințesa Leonor și Infanta Sofia

Regina Letizia a Spaniei a arătat incredibil într-un costum cu pantaloni când a prezentat-o lumii pe micuța Prințesă Leonor, în noiembrie 2005.

În 2007, ea a adus-o pe lume pe Infanta Sofia, mama regală strălucind la ieșirea din spital. 

Regina Mary cu Prințesa Isabelle

Pe 23 aprilie 2007, Regina Mary a Danemarcei a părăsit Rigshospitalet cu bebelușul ei, Prințesa Isabelle.

Foto: Profimedia

Mai multe