Așa da! Regina Letizia și-a pus în evidență silueta de adolescentă într-o rochie neagră, fără umeri

22 noiembrie 2023   Royals

Regina Letizia a Spaniei a arătat impecabil marți, la apariția ei în cadrul celei de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón.

Regala Letizia a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a uimit într-o rochie neagră fără umeri, la apariția alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea, la sediul La Razón din Madrid. Regina și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto argintii strălucitori de la brand-ul de lux Aquazzura și cu o geantă argintie, de la brand-ul Magrit.

Nu este prima dată când Regina Letizia a purtat această rochie midi mulată, cu același articol vestimentar a apărut și la Premiile Macael din Almería, în 2022, scrie Daily Mail. Părul l-a avut arajat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul în nuanțe de maro, cu luciu strălucitor pe buze. În privința bijuteriilor, ea a apărut cu cercei de la PDPAOLA și inelul Coreterno.

Și Regele Felipe a avut o apariție elegantă, el a îmbrăcat un costum bleumarin pe care l-a asortat cu o cămașă albă și o cravată albastru deschis. Cei doi regali au luat parte la cea de-a 25-a aniversare a ziarului La Razón, care a fost fondat în 1998 de Luis Maria Anson.

Regina Letizia a Spaniei, apariții din ce în ce mai elegante

Apariția în rochia mulată care i-a pus în evidență silueta de adolescentă vine după ce săptămâna trecută Regina Letizia a participat la un eveniment din domeniul tehnologiei și finanțelor la Madrid. Înainte, ea a avut o apaiție de-a dreptul elegantă, într-un costum roșu. 

Regina Letizia a participat la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía împreună cu soțul ei, Regele Felipe. Costumul ei elegant din două piese era de-o eleganță impecabilă. Luând exemplul Prințesei de Wales, Regina Letizia și-a aranjat din nou părul șaten și strălucitor în bucle lejere. 

Foto: Getty Images

Mai multe