Aşa n-am mai văzut-o! Iată alături de cine s-a fotografiat Regina Spaniei!

6 octombrie 2016   Royals

De regulă, în îndatoririle ei regale intră întâlnirile cu alţi şefi de stat, mersul la diverse inaugurări, parade şi alte manifestări culturale, etc. Ieri, însă, Regina Letizia a participat la un eveniment al Crucii Roşii, unde s-a lăsat fotografiată într-un cadru atipic.

Aşa a apărut la evenimentul Crucii Roşii

Îmbrăcată cu o cămaşă albă, elegantă, semnată de Hugo Boss, şi cu o pereche de pantaloni roşii, palazzo, Regina Letizia a avut o apariţie de-a dreptul spectaculoasă la acest eveniment caritabil.

A purtat o cămaşă Hugo Boss şi o pereche de pantaloni palazzo

Acolo, Regina Letizia a dat mâna cu toţi cei prezenţi, ba chiar a luat şi un copil în braţe, însă nu s-a lăsat consolat deloc. Ulterior, regina Spaniei s-a pozat alături de nişte motociclişti. Cadrul, uşor atipic, a făcut, desigur, înconjurul reţelelor de socializare.

A încercat, fără succes, să consoleze un bebeluş

Mulţi s-au arătat surprinşi că Regina Letizia a acceptat să apară într-o astfel de ipostază, însă nouă ni se pare că i-a făcut foarte mare plăcere. Uşor zâmbitoare, Letizia a pozat înconjurată de aceşti domni, care au tratat-o pe Regină cu respectul cuvenit, desigur!

O regină cool!

foto: Hepta

Mai multe