Asemănare izbitoare! Regina Letizia și sora ei sunt ca două picături de apă

17 octombrie 2024   Royals

Nu doar că Letizia și Telma Ortiz arată la fel, dar au și firi asemănătoare și hobby-uri comune.

Viața Familiei Regale spaniole este un subiect de dezbatere pentru presă și publicul larg. Povestea Letiziei Ortiz Rocasolano, care a devenit regină consort a Spaniei în 2014, când s-a căsătorit cu Felipe al VI-lea, a fost urmărită îndeaproape de milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, familia sa a fost ferită de ingerințe din partea presei, iar surorile sale, Telma și Erika, și-au trăit viața într-o mare discreție. Din păcate, în timp ce Telma Ortiz a împlinit 50 de ani, Erika Ortiz a decedat la vârsta de 31 de ani...

Regina Letizia și Telma Ortiz au fost întotdeauna foarte apropiate și au și semănat fizic foarte mult (de notat că Regina Letizia și-a adus îmbunătățiri estetice, cu o operație la nas și nenumărate injecții pentru lifting). O legătură care s-a consolidat și mai mult după moartea surorii sale, Erika. Decesul acesteia a fost o lovitură grea pentru familia Ortiz-Rocasolano. Când s-a întâmplat totul, Telma Ortiz era plecată într-o călătorie, așa că s-a întors de urgență la Madrid pentru a fi alături de părinții ei și, de asemenea, de Letizia, care era atunci însărcinată cu cea de-a doua fiică a ei. Din acel moment, Letizia și Telma au început să se vadă mai des, să fie mai apropiate și, mai presus de toate, să aibă grijă una de cealaltă. Părinții lor, în ciuda despărțirii lor timpurii, le-au învățat întotdeauna pe cele trei fiice importanța de a fi unite.

Totuși, din cauza serviciului, Telma Ortiz călătorește mult și a locuit, de-a lungul timpului, în locuri diferite, cum ar fi Madrid, Barcelona, dar și Elveția. În tot acest timp, amândouă au traversat momente complicate, dar și foarte fericite, cum ar fi nașterea micuței Erin, acum aproape trei ani, scandalul iscat de Jaime del Burgo, fostul partener al Telmei, care susținea că Letizia l-a înșelat pe Felipe cu el, ori recenta publicareaa cărții lui Robert Gavin Bonnar, actualul logodnic al Telmei, care a scos un thriller politic.

Dacă Letizia a fost jurnalistă, Telma Ortiz a lucrat o vreme în cadrul Primăriei Barcelona, în calitate de director adjunct pentru relații internaționale, și în diferite entități. În plus, ea vorbește mai multe limbi precum spaniola, catalana, franceza, italiana și portugheza - în timp ce Letizia vorbește fluent engleza și un pic de franceză, ceea ce îi permite să comunice cu reprezentanți politici din întreaga lume și să își țină discursurile.

Un alt punct în comun are legătură cu maternitatea. Letizia este mama a două fete, Leonor și Sofia, în timp ce Telma le are pe Amanda și pe Erin. Prima s-a născut din relația Telmei cu Enrique Martín-Llop, iar cea de-a doua a venit pe lume în vara anului 2021. Intimitatea lor este păstrată atât de discret încât presa a aflat numele ales pentru fetiță, Erin, la ceva timp după ce aceasta a venit pe lume. Un lucru pe care îl împărtășesc este și pasiunea lor pentru modă. De aceea, deși rar, de câte ori apare, Telma devine un prescriptor de stil, cu un mod de a se îmbrăca foarte asemănător cu cel al surorii sale Letizia.

FOTO: Profimedia, Getty Images

Mai multe