Astrologul Prințesei Diana a prezis boala Regelui Charles acum 3 luni! Ce a zis și despre Regina Camilla

6 aprilie 2024   Royals

Regele Charles, bolnav de cancer, urmează un tratament, dar nu a renunțat definitiv la aparițiile publice, de Paște, pe 31 martie, a apărut alături de Regina Camilla!

Fanii regali din întreaga lume au fost șocați atunci când Regele Charles a anunțat în ianuarie că va fi supus unei „intervenții corectoare” pentru o hipertrofie benignă de prostată, care s-a transformat ulterior într-un diagnostic pentru o formă nedezvăluită de cancer.

Imediat după, din luna februarie, monarhul, în vârstă de 75 de ani, urmează un tratament pentru cancer. Spre surprinderea tuturor, o persoană a prevăzut problemele de sănătate ale Regelui Charles, este vorba despre astrologul Debbie Frank, care a lucrat îndeaproape cu Prințesa Diana, fosta soție a monarhului. 

Pentru Hello Magazine, Debbie Frank declara la sfârșitul anului trecut: „Problemele de sănătate ar putea fi o prioritate pentru Charles și Camilla. Ei vor dori să-și păstreze energia pentru ceea ce este cu adevărat important și să reducă rutina și vizitele regale în străinătate, bazându-se poate mai mult pe membrii mai tineri ai familiei regale". 

După ce a fost diagnosticat cu cancer, regele Charles a fost nevoit să se retragă de la angajamentele publice. În continuare el ține mici audiențe private la Palatul Buckingham, se întâlnește săptămânal cu prim-ministrul Rishi Sunak și se ocupă de actele guvernamentale. 

În ciuda recomandărilor făcute de medici, pe 31 martie, Regele Charles a apărut la slujba religioasă din Duminica Paștelui de la Windsor, unde a părut fericit și sănătos. Regele a dat mâna cu membrii publicului, a făcut chiar și glume.

Având în vedere că Regele Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, Regina Camilla, Prințesa Anne și Prințul William au dus tot greul. Regina a avut mai multe angajamente regale decât de obicei, ba chiar a făcut front comun cu William la unele întrevederi.

După cum a subliniat și astrologul Debbie Frank acum luni de zile, Regina Camilla „se pregătește cu seriozitate pentru mai multe îndatoriri regale. Martie este o lună cu muncă grea, cu Saturn sever care o pune la încercare, dar răsplata ei vine în iulie, care este plină de bucurie".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe