Au sau n-au telefoane mobile regalităţile britanice? Niciodată nu au apărut cu un telefon în mână!

21 mai 2019   Royals

La palat sunt o mulţime de reguli stricte, pe care toţi le urmează întocmai! Una dintre ele este faptul că nicio regalitate să nu fie văzută la o îndatorire oficială cu telefonul mobil în mână.

Ei bine, fix această regulă a fost încălcată de către Prinţesa Beatrice, ieri, pe când vizita cel mai recent proiect al lui Kate Middleton, Chelsea Flower Show. Nepoata reginei Elisabeta şi-a scos smartphone-ul pentru a fotografia câteva flori, dezvăluind practic că are, într-adevăr, un telefon mobil.

Asta i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă toţi cei din familai regală au telefoane mobile. Iar răspunsul este: da! Până şi suverana Marii Britanii este la curent cu tehnologia şi deţine un smartphone, un iPad şi un laptop. 

Ceea ce se ştie mai puţin, însă, e că familia regală deţine un grup de Whatsapp, în care se regăsesc toţi nepoţii Reginei Marii Britanii. Kate, William, Harry, Meghan, Eugenie, Beatrice, Zara Tindall, Mike Tindall şi toţi ceilalţi verişori sunt în acel grup, ţinând legătura unul cu celălalt.

Mai multe