Băutura preferată a Prințesei Eugenie! Are puține ingrediente și se pregătește foarte ușor

27 iulie 2023   Royals

Prințesa Eugenie este renumită pentru că duce un stil de viață sănătos și are o dietă echilibrată, dar a recunoscut că îi place să bea ocazional.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu Jack Brooksbank, în vârstă de 37 de ani, care a fost anterior managerul Mahiki, un club de noapte din Mayfair, care a fost adesea frecventat de Prinții William și Harry înainte să se așeze la casele lor. 

Ulterior, Jack a lucrat ca ambasador al mărcii de tequila Casamigos. Așa se explică de ce la nunta regală a lui Jack și Eugenie din 2018 au fost servite cocktailuri de tequila, în locul  tradiționalului vin spumant. De asemenea, se pare că bărbatul de 37 de ani ar avea propria afacere de vânzare a vinului.

În ciuda faptului că acum lucrează în marketing, vânzări și promovare pentru compania Discovery Land a lui Michael Meldman din Portugalia, este probabil că expertiza lui Jack în domeniul alcoolului să fi avut un efect asupra Prințesei Eugenie, scrie express.co.uk

Prințesa de York a dezvăluit acum ceva vreme care e cocktailul ei preferat. Deși în timpul nunții au fost oferite băuturi cu tequila pentru prietenii și familia ei, băutura preferată de Eugenie este una mai specială. Nepoata Regelui Charles a declarat pentru Harper's Bazaar: „Băutura mea preferată este vodka cu apă minerală și cu multă lămâie. Nimic nu o poate întrece". 

Rețeta preferată de cocktail a Prințesei Eugenie

Ingrediente:  200 ml de apă minerala, lămâie și 50ml de vodcă, dar li multă gheață.

Pasul unu: Pentru a vă asigura că băutura rămâne rece mai mult timp, umpleți un pahar mare cu gheață.

Pasul doi: Adăugați 150 ml de apă minerală cu lămâie și 50 ml de vodcă. Pasul 3: Înfrumusețați paharul cu o felie de lămâie proaspătă.

Prințesa Eugenie a născut de curând

Bucurie mare în familia Ducilor de York, care și-au întărit rândurile odată cu venirea pe lume a unui nou bebeluș. Prințesa Eugenie a născut în urmă cu două luni un băiețel frumos și sănătos, care a primit numele de botez Ernest George Ronnie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe