Blugii se poartă și la Casa Regală! Imagini inedite cu Principele Radu

23 iunie 2024   Royals

Ai spune că o piesă vestimentară atât de urbană și de casual precum o pereche de pantaloni de blugi nu va face parte niciodată din garderoba unui membru al Familiei Regale. Dar, așa cum odinioară însăși Prințesa Diana ne-a arătat, există contexte în care chiar și jeanșii pot fi... regali.

Nu ne-amintim să-l fi văzut vreodată pe Principele Radu atât de relaxat. Mereu la patru ace, mereu pedant în costumele sale impecabil croite de couturierul Alexandru Ciucu, designerul de costume bărbătești care are de peste un deceniu calitatea de Furnizor al Casei Regale, ori având un aer foarte oficial purtând uniforma militară, soțul Majestății Sale Margareta a acordat mereu o atenție specială imaginii sale. Și, cu toate că cele mai multe analize estetice le facem pe ținutele doamnelor, de data aceasta ne-a atras atenția însuși Principele consort, prin alegerea sa vestimentară îndrăzneață.

Prezent, ca în fiecare an, la finala Cupei Reginei și finala Cupei Regelui la Oină - ca reprezentant al Custodelui Coroanei, sub al cărei patronaj funcționează Federația Română de Oină - Principele Radu a ales pentru întâlnirea sa cu sportivii pe Stadionul Național „Arcul de Triumf” din București o ținută casual-chic, cu blugi și mocasini. Și, deși nu a renunțat la cămașa albă și la sacoul cu nasturi metalici, această combinație este una inedită, dar și fresh în același timp.

Adecvată evenimentului de pe gazon, ținuta i-a permis Principelui consort o anume lejeritate în mișcări, ceea ce l-a făcut și foarte popular printre participanți. Așa cum se obișnuiește, cupele, medaliile și diplomele echipelor campioane au fost înmânate de Alteța Sa Regală Principele Radu, care a semnat, de asemenea, tricourile, mingile şi bastoanele oferite echipelor câştigătoare: A.C.S. Frontiera Tomis (care a câștigat Cupa Regelui) și C.S.M. Râmnicu Sărat (care a câștigat Cupa Reginei).

Și, dacă tot s-au împlinit anul acesta 125 de ani de la disputarea primului campionat național de oină, Principele Radu s-a lăsat prins în hora prieteniei și s-a bucurat de moment cu cei prezenți.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Mai multe