Bombă regală: Regina se pregătește să îi dea marea lovitură lui Harry

1 septembrie 2022   Royals

Când Prințul Harry  și Meghan Markle  au renunțat oficial la rolurile lor în cadrul monarhiei britanice, li s-a permis să-și păstreze titlul de Duce și Ducesă de Sussex. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba cât de curând.  

Din moment ce perechea continuă să își folosească titlurile în timp ce aruncă o umbră asupra familiei regale în mai multe interviuri publice, regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, ar putea să le ia definitiv această titulatură.

“Regina e sfătuită să-i alunge pe Prințul Harry și pe Meghan Markle odată pentru totdeauna, iar Prințul William este cel care pune cea mai mare presiune”, spune o sursă.

Ducii au atacat din nou familia regală la începutul acestei săptămâni, când Markle, în vârstă de 41 de ani, a oferit un interviu pentru revista The Cut . Actrița a dezbătut protocoalele regale și a insistat că ea și Harry au fost fericiți să părăsească Marea Britanie.  Ba mai mult, au dat vina pe familia regală pentru marea ruptură.

Nimeni nu a fost mai supărat din cauza articolului decât Ducele de Cambridge, în vârstă de 40 de ani. „Prințul William este disperat să păstreze credibilitatea familiei regale”, a menționat sursa. „Așteptați-vă să ceară o revizuire a acordului care le permite să-și păstreze titlurile de duce și ducesă”.

În iunie, The Independent a scris că William a avertizat că se va „retrage” de la unele angajamente dacă unchiul său,Prințul Andrew , în vârstă de 62 de ani, va continua să apară public alături de alți membri seniori ai familiei regale. La fel ca Harry, 37 de ani, și Meghan, Ducele de York a încetat să-și mai folosească titlurile, deși, din punct de vedere tehnic, nu a fost niciodată deposedat de ele.

Andrew s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a fost acuzat că a agresat sexual o adolescentă, deși a soluționat cazul în afara instanței. El a fost, de asemenea, expus pentru legăturile sale cu infractorul sexual Jeffrey Epstein.

Mai multe