Buni Camilla? Cum o strigă nepoții George, Charlotte și Louis pe Regină, dar pe Regele Charles?

8 iulie 2024   Royals

Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, George, Charlotte și Louis, au un nume adorabil pentru Regina Camilla, dar și pentru bunicul lor, Regele Charles.

Atunci când membrii familiei regale britanice se află în intimitatea propriei case, înconjurați doar de cei mai apropiați și dragi, ei nu își spun unul altuia pe nume. Mulți au propriile lor porecle, Meghan Markle dezvăluind că îi spune soțului ei, Prințul Harry, Haz. Familia apropiată îi spunea regretatei Regina Elisabeta Lilibet, iar Prințul William îi spunea "Gary" când era mai tânăr, deoarece nu putea spune "bunica".

Și cea mai tânără generație a familiei regale folosește, de asemenea, nume drăguțe pentru membrii familiei lor. Se spune că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis știu totul despre "bunica Diana" și se referă la Regele Charles ca la "bunicul Wales". Potrivit Daily Mail, porecla "bunicul Wales" urmează același format pe care Regina l-a folosit pentru bunicul ei George al V-lea, pe care l-a numit "bunicul Anglia".

Dar când vine vorba de Regina Camilla, este evident că ea poartă un nume diferit de cel tradițional de "bunică". Regina Camilla, care are cinci nepoți proprii, plus copiii Cambridge și Archie și Lili ai Prințului Harry și Meghan Markle, este numită "Gaga".

Potrivit The Sun, Regina Camilla i-a spus cântăreței Lady Gaga în timpul Royal Variety Performance din 2016 că copiii ei vitregi i-au spus "GaGa". La scurt timp după nașterea Prințului George, ea a declarat pentru Daily Mail: „Propriii mei nepoți îmi spun GaGa. Este amuzant, dar este totuși foarte dulce".

Totodată, Prințul George a avut, de asemenea, o poreclă adorabilă pentru străbunica sa, regretata Regină Elisabeta, și a numit-o "Gan-Gan". În 2016, după nașterea Prințesei Charlotte, Kate Middleton a spus: "Este foarte special să ai o nouă fetiță... Mă simt foarte, foarte norocoasă că George are o surioară.

Regina a fost foarte încântată că e fetiță și cred că, de îndată ce ne-am întors aici la Kensington, ea a fost unul dintre primii noștri vizitatori aici. George are doar doi ani și jumătate și îi spune "Gan-Gan". Întotdeauna lasă un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și asta arată dragostea ei pentru familie”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe