Bunica regală! Scenă emoționantă cu Regina Rania a Iordaniei, care își ține nepoata în brațe întâia oară

4 august 2024   Royals

Renia Rania a Iordaniei e protagonista unui clip video emoționant! Ea și-a luat nepoata pentru prima dată în brațe, pe Prințesa, Iman, care a venit pe lume sâmbătă, 3 august.

Regina Rania este deja o bunică afectuoasă, după ce fiul ei cel mare, Prințul moștenitor Hussein și soția sa, Prințesa Rajwa, și-au întâmpinat primul copil. Moștenitorul tronului iordanian a confirmat nașterea fiicei sale, Prințesa Iman, sâmbătă, iar mama lui, care a devenit bunică, este în mod clar îndrăgostită de noul membru al familiei.

Regina Rania a fost văzută ținându-și nepoata în brațe, în timp ce o prezenta pe micuță celorlalți membri ai familiei. Într-un carusel de imagini distribuit pe Instagram, soțul Raniei, Regele Abdullah al Iordaniei, a fost, de asemenea, văzut întâlnindu-și primul nepot, în timp ce o altă imagine o arată pe Rania legănând bebelușul, în spital. Prințesa Salma a fost, de asemenea, văzută ținându-și nepoata în brațe, micuța fiind îmbrăcată într-o rochiță albă cu flori, în timp ce Prințul Hashem privea bebelușul cu multă dragoste.

Cea mai emoționantă fotografie pe care Regina Rania a împărtășit-o cu fanii a fost cea în care tatăl Hussein își legăna fetița, iar fața lui era o adevărată imagine a dragostei și adorației. În descrierea pozelor, Regina Rania a scris: „Iman, deja ai pus stăpânire pe inima mea. Familia noastră nu a fost niciodată mai fericită!"

Nașterea Prințesei Iman a fost anunțată pe 3 august, printr-o declarație a Palatului Hașemit: "Curtea Regală Hașemită este încântată să anunțe că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein au fost binecuvântați, la 3 august 2024, cu o fetiță pe care au numit-o Iman. Curtea Regală Hașemită transmite sincere felicitări și cele mai bune urări Altețelor Lor Regale și Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această fericită ocazie”.

„Altețele Lor Regale sunt extrem de bucuroase și recunoscătoare pentru venirea pe lume a primului lor născut și fac apel la binevoitori să ia în considerare donarea către Fondul Al-Aman pentru viitorul orfanilor în loc să trimită cadouri sau flori".

Prințul Hussein și Prințesa Rajwa ai Iordaniei au declarat publicației HELLO! ARABIA: „Suntem foarte bucuroși să începem acest nou capitol din viața noastră. Familia noastră se mărește și suntem încântați să o primim în familie pe micuța noastră."

În ciuda nașterii, linia de succesiune la tronul iordanian nu a fost modificată. Familia regală iordaniană funcționează conform regulilor de primogenitură agnatică, ceea ce înseamnă că femeile sunt excluse de la tron și de la linia de succesiune.

Foto: Regina Rania Instagram 

Mai multe