Ca o crăiasă! Regina Mathilde a fost ravisantă în alb la un dineu organizat la Pompidou

17 octombrie 2024   Royals

Regele Philippe și Regina Mathilde ai Belgiei au oferit o recepție la Centrul Pompidou pentru a le mulțumi oficialilor francezi în timpul vizitei lor de stat în Franța.

Regele Belgiei e un norocos! Are o soție frumoasă, elegantă, distinsă, vorbitoare a mai multor limbi străine și o gazdă minunată pentru oaspeții oficiali. La Paris, Regina Mathilde a strălucit la propriu, uzând de ce era mai frumos în garderoba sa.

Pentru a încheia a doua zi a vizitei lor de stat în Franța, Regele Philippe și Regina Mathilde au organizat o seară pe tema suprarealismului la Centrul Pompidou. Printre invitați s-au numărat prințul Eudes și soția sa, prințesa Marie-Liesse d'Orléans.

Regele Philippe și regina Mathilde au petrecut seara la Centrul Pompidou, în mijlocul operelor suprarealiștilor. Muzeul parizian găzduiește în prezent expoziția Surrealism, care cuprinde lucrări realizate încă din 1924 și în următorii aproximativ patruzeci de ani. Mișcarea suprarealistă a început în 1924, odată cu publicarea Manifestului fondator al lui André Breton. Prin urmare, acest an, 2024, a fost dedicat centenarului suprarealismului.

Pentru acest eveniment, Regina Belgiei a purtat o fabuloasă rochie albă, croită ca un caftan și acoperită toată cu paiete strălucitoare, o ținută semnată Natan. Casa de modă belgiană a creat o magnifică pelerină semi-transparentă, strălucitoare. La încheietura mâinii, Mathilde a purtat o brățară din aur și diamante de la bijutierul Sterlé, o bijuterie pe care regina a mai purtat-o de mai multe ori în trecut.

Apariția sa a părut una serafică, de crăiasă sau de zână, lumina din celebra galerie făcând ca toate acele detalii prețioase de pe materialul fin al rochiei să trimită străluciri și raza de jur împrejur. Accesoriile bine alese și atitudinea cu adevărat regală au completat ideal acest look minunat, care s-a potrivit perfect cu tema suprarealismului și intră astfel între aparițiile statement ale Reginei Belgiei.

FOTO: Profimedia

Mai multe