Ca un adevărat fashion icon! Regina Letizia a Spaniei surprinde cu cea mai recentă alegere vestimentară

26 noiembrie 2023   Royals

Regina Letizia a Spaniei a impresionat cu ținuta purtată la cel mai recent eveniment la care și-a făcut apariția!

Regina Letizia a Spaniei e și regina stilului, fapt dovedit joi, când a apărut la un eveniment din orașul Logrono.

În vârstă de 51 de ani, Regina Letizia a participat la evenimentul de încheiere al celui de-al 16-lea Seminar Internațional de Limbă și Jurnalism: "Cambio Climatico, Lenguaje y Comunicacion". Și a arătat absolut superb!

Ea a apărut îmbrăcată într-un trenci din piele neagră, care îi ajungea până la genunchi, decorat cu un guler ascuțit și cu mai mulți nasturi. Ea a asortat această piesă clasică a anilor '90 cu o pereche de pantaloni maro, largi, în carouri mici, care erau atât de șic.

În partea de sus, Regina Letizia a Spaniei a optat pentru o maletă neagră, mulată pe corp, la care a asortat mai multe accesorii. Regina Letizia și-a înfrumusețat ținuta cu geanta Nina Ricci "Marche", cu clapetă din piele de șarpe, și a optat pentru o alegere neobișnuită de pantofi - o pereche de mocasini negri cu un lanț auriu supradimensionat de la Martinelli, pe care nu i-a mai purtat până acum, scrie Hello Magazine

La acest look ea a adăugat și o curea, iar bijuteriile au fost unele foarte simple, doar o pereche de cercei Gold & Roses 'Shewel' din aur roz de 18 carate cu diamante.

Și părul Reginei Letizia a fost, de asemenea, remarcat de fanii ei. Soția regelui Spaniei a arătat atât de șic lăsând ca firele ei de gri să iasă în evidență printre șuvițele sale brunete. Regala a optat și pentru un machiaj foarte natural, cu gene definite și un luciu de buze roz.

Evenimentul la care Regina Letizia a luat parte a fost organizat de Fundația San Millán de la Cogolla și de FundéuRAE, o instituție care standardizează utilizarea limbii spaniole. Seminarul din acest an s-a axat pe schimbările climatice, limbă și comunicare.

Chiar Regele Felipe al Spaniei este președintele de onoare . La intrare, regina a primit salutul celor prezenți, inclusiv cuvintele de bun venit ale președintelui Comunității Autonome din La Rioja și președinte al Fundației San Millán de la Cogolla, Gonzalo Capellán. Ea nu a ratat ocazia și s-a pozat și cu fanii regali prezenți la eveniment. 

Foto: Profimedia

Mai multe