Cadoul bizar pe care Meghan Markle i l-a făcut Reginei Elisabeta de Crăciun! Așa a cucerit-o

13 decembrie 2023   Royals

Meghan Markle a făcut istorie atunci când a fost invitată de Regina Elisabeta să petreacă Crăciunul la Sandringham alături de familia regală, în 2017! Ducesa și a reușit atunci să aleagă cadoul perfect!

Meghan Markle trebuie să fi fost incredibil de emoționată atunci când s-a alăturat pentru prima dată familiei regale de Crăciun. Dar se pare că a "jucat un rol de excepție" atunci când a trebuit să aleagă un cadou pentru Regina Elisabeta!

Meghan Markle a fost invitată să petreacă Crăciunul la Sandringham în 2017, la o lună după ce a fost anunțată logodna ei cu Prințul Harry. Vestea a venit ca o surpriză la momentul respectiv. Ea a fost prima logodnică care a participat la sărbătorile regale. În trecut, alți parteneri, inclusiv Kate Middleton, au fost invitați doar după ce s-au căsătorit. Dar regina a decis să facă o excepție.

Deși Meghan Markle trebuie să fi fost puțin intimidată de perspectiva de a se alătura familiei regale de Crăciun, a reușit să găsească cadoul perfect pentru monarh.

Familia are o tradiție specială, care îi face să deschidă cadourile la ceaiul de după-amiază, în Ajunul Crăciunului. Și cu cât cadourile sunt mai ieftine, cu atât mai bine!

Potrivit lui Richard Kay, expert regal și editorialist: "Harry i-a dăruit odată bunicii sale o pereche de mănuși de cauciuc pentru a spăla vasele - vreau să spun, cadouri cu adevărat bizare".

Vorbind despre documentarul Channel 5 din 2021, Harry & Meghan Vs The Monarchy, Simon Vigar, corespondent regal pentru 5 News, a declarat: "Harry & Meghan Vs The Monarchy: "Meghan a jucat un blinder la primul ei Crăciun. A luat o jucărie - un hamster cântăreț - pentru regină și se pare că i-a plăcut la nebunie... la fel și câinii ei de rasă corgi".

În șase ani, multe s-au schimbat. Ca urmare a neînțelegerilor continue cu restul familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt așteptați să petreacă sărbătorile din decembrie alături de aceștia - existând informații că nici măcar nu au fost invitați să participe.

În noiembrie, un prieten al lui Harry a declarat că cuplului "i-ar plăcea" să petreacă Crăciunul în Marea Britanie, deoarece Charles nu a petrecut mult timp cu nepoții Archie și Lilibet. Ultima dată, cuplul a avut o reuniune festivă în familie în 2018 la Sandringham, înainte ca ei să părăsească Marea Britanie și să se mute în SUA, scrie Mirror

Foto: Getty Images, Profimedia 

Mai multe