Cadourile de Crăciun pe care Kate și Will le vor dărui copiilor pentru a-i ține cu "picioarele pe pământ"

17 decembrie 2023   Royals

Prințul William și Kate Middleton vor petrece Crăciunul la Sandringham, dar ce cadouri vor primi copiii lor? Un expert regal face dezvăluiri!

Prințul William și Prințesa Kate Middleton își doresc să îți țină copiii "cu picioarele pe pământ" atunci când vine vorba de cadourile de Crăciun din acest an, a afirmat un expert regal. Mai sunt foarte puține zile până la Crăciun, iar familia regală se va îndrepta spre Sandringham, în Norfolk, pentru a sărbători această zi.

Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor sta la Anmer Hall pentru a putea petrece această zi specială alături de Regele Charles, Regina Camilla și restul familiei regale. Dar, în timp ce familia regală este cunoscută pentru că își oferă cadouri "glumețe" unii altora în Ajunul Crăciunului, William și Kate ar putea să le ofere copiilor lor ceva special, potrivit expertului. Expertul regal Jennie Bond a sugerat că familia regală "va menține în continuare tradiția de a oferi cadouri în Ajunul Crăciunului".

Ea a povestit pentru OK! Magazine UK: "Masa lungă va fi aranjată cu o pânză albă, etichete cu nume și grămezi de cadouri în fața fiecărui nume. Apoi, dintr-o dată, toată lumea își descoperă cadourile, care sunt de obicei alese pentru a amuza mai degrabă decât pentru a impresiona".

Tot ea susține că Prințul William și Prințesa Kate Middleton ar putea face schimb de cadouri speciale în acest an. Ea a explicat: "În mod tradițional, adulții își oferă unul altuia cadouri destul de stupide. Dar pun pariu că William și Kate vor dori să se trateze unul pe celălalt cu ceva cu totul special după un an atât de ocupat și plin de succes."

Comentând despre ce ar putea să le ofere cuplul regal copiilor lor în acest an, expertul regal a adăugat: "Cred că William și Kate sunt foarte dornici să țină copiii cu picioarele pe pământ, astfel încât să nu-i răsfețe prea mult de Crăciun.

"Dar ce părinte poate rezista, dacă banii sunt disponibili? Așa că mă aștept să fie niște jucării de băieți destul de cool pentru George și Louis și ceva de fetița pentru Charlotte. "Cadourile vor fi probabil alese pentru a-i distra afară, în aer liber, mai degrabă decât pentru a-i ține lipiți de un ecran", notează The Express

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe