Camilla, pentru prima dată la Wimbledon în calitate de regină! Cine i-a stat alături, în loja regală

12 iulie 2023   Royals

Regina Camilla a făcut furori cu apariția ei în loja regală de la Wimbledon! E pentru prima oară când e văzută la acest turneu cu noul ei titlu!

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost miercuri, 12 iulie, în tribune la Wimbledon. La scurt timp după ce a sosit, Regina Camilla a făcut cunoștință cu fosta jucătoare de tenis britanică de top Johanna Konta și cu unii dintre acei membri ai personalului prestigiosului turneu. Este vorba despre fetele și băieții de mingi, a căror muncă a fost lăudată recent de Kate Middleton, care a filmat un videoclip amuzant alături de campionul de tenis Roger Federer.

Regina Camilla a profitat de asemenea de ieșirea sa pentru a susține anumite cauze, ea s-a întâlnit cu un conductor de câini de detecție și cu un câine de căutare. De asemenea, a făcut cunoștință cu Teresa Harris, fondatoarea organizației Learn to Love to Read. Organizația caritabilă de alfabetizare, care îi ajută pe copiii mici și pe copiii din primii ani de școală primară să citească și încurajează părinții să citească acasă, este susținută de brațul filantropic al campionatului, The Wimbledon Foundation, scrie People

Când Regina Camilla a luat loc în loja regală de la Centre Court, a avut alături de ea o față cunoscută: sora Annabel Elliot. Au asistat împreună la Wimbledon de mai multe ori în anii trecuți, dar Annabel a intrat recent în lumina reflectoarelor la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, pe 6 mai. 

Apariția Reginei Camilla vine la câteva zile de la cea a lui Kate Middleton la turneul de tenis.  Prințesa de Wales este așteptată să se întoarcă pentru finalele din acest weekend. Săptămâna trecută, fratele prințesei Kate, James, și soția sa însărcinată, Alizee, s-au aflat pe locurile de deasupra terenului central, în timp ce marți, o rudă regală, Lady Sarah Chatto (fiica regretatei prințese Margaret) și soțul ei, Daniel, s-au aflat printre spectatorii din tribune.

Regina Camilla nu a fost singurul membru al familiei regale care a asistat miercuri la Wimbledon, nepoata reginei Elisabeta, Zara, împreună cu soțul ei Mike Tindall, și-au făcut și eu apariția. 

Regele Charles nu s-a alăturat soției sale, monarhul a participat la eveniment doar de două ori, în 1970 și în 2012.

Foto: Getty Images

Mai multe