Camilla, scandalizată de atitudinea lui Harry după diagnosticarea lui Charles cu cancer

23 februarie 2024   Royals

Nu e linişte la Casa Regală nici în aceste momente în care Palatul Buckingham se confruntă cu cea mai grea situaţie de sănătate a principalilor săi membri. Iar venirea grăbită a lui Harry din America n-a avut efectul dorit...

Pe 6 februarie 2024, după anunțul că Regele Charles al III-lea are cancer, fiul său cel mic, Prințul Harry, s-a grăbit să-l viziteze la Palat, pentru a discuta personal cu el. O vizită care, deşi denotă grija pe care o are un fiu înstrăinat faţă de părintele său, pare-se că a șocat-o în mod deosebit pe Camilla Parker Bowles.

Da, ştim că Regina Camilla şi Prinţul Harry nu-s deloc prieteni, iar după publicarea volumului "Spare" cu greu vor găsi o cale de-a comunica din nou, măcar la nivelul la care o făceau înainte ca el şi Meghan Markle să părăsească Familia Regală. Dar poate că gestul binevoitor al mezinului lui Charles merita mai multă apreciere...

Însă, potrivit unei surse a cotidianului britanic "The Daily Express", Regina Camilla a fost "scandalizată" de vizita prințului Harry, întrucât acesta nu ar fi cerut aprobarea Palatului înainte de a zbura spre Marea Britanie: "Majestatea Sa a fost furioasă că Harry a zburat de la reședința sa luxoasă din California fără să obțină aprobarea Palatului", a declarat sursa, adăugând că atitudinea Ducelui de Sussex în timpul întâlnirii cu tatăl său a "scandalizat-o" de-a dreptul. Se pare că regina nu-l suportă pe Harry, pentru că se folosește de boala tatălui său pentru a se da drept "fiul iubitor" şi pentru a-şi redresa imaginea compromisă.

În timpul vizitei sale în Marea Britanie, Prințul Harry a vorbit cu tatăl său la Clarence House timp de doar treizeci de minute, înainte de a pleca în Statele Unite, la mai puțin de 24 de ore de la sosire. O călătorie expres și o vizită foarte rapidă la monarh, care ar fi putut fi scurtată din cauza Camillei Parker-Bowles, pe care Harry n-ar fi dorit-o prin preajmă, cerând să nu se afle în aceeaşi cameră cu ea. "Am auzit că Harry a preferat să nu fie în aceeași cameră cu soacra sa atunci când a vorbit cu regele despre diagnosticul de cancer", a declarat pentru "The Telegraph" Petronella Wyatt, prietenă a Camilei și jurnalistă britanică.

De-aici, înţelegem cumva şi supărarea Camillei care, chiar dacă a fost toată viaţa sa un outsider pentru prinţii William şi Harry, i-a fost, totuşi, alături necondiţionat lui Charles, şi în clipele fericite, dar mai ales în cele mai grele momente.

FOTO: Profimedia

Mai multe