Camilla, soţia Prinţului Charles, sătulă de îndatoririle regale!

2 noiembrie 2017   Royals

De când s-a despărţit de Prinţesa Diana, Camilla i-a stat aproape Prinţului Charles. L-a lăsat să stea în lumina reflectoarelor, în timp ce ea l-a secundat la fiecare pas. Ba mai mult, atunci când a fost nevoită să preia frâiele, a făcut-o cu graţie şi implicare. Acum, însă, Camilla Parker-Bowles recunoaşte că lucrurile au devenit puţin cam obositoare pentru ea.

Camilla şi Chales s-au căsătorit în 2005, însă sunt împreună de la despărţirea de Diana

Se află în mijlocul unui turneu regal de 11 zile, desfăşurat în sud-estul Asiei şi-n India, cu peste 50 de activităţi la care trebuie să participe, aşa că e de înţeles de ce Ducesa de Cornwall se simte puţin depăşită de situaţie. În timpul unei întâlniri cu The Raja Isteri, soţia sultanului de Brunei, Camilla (70) a recunoscut că toate aceste îndatoriri regale din ultima vreme şi-au spus cuvântul şi că se simte obosită.

I-a mărturisit soţiei sultanului că e foarte obosită

”Foarte obositor. În fiecare zi, non-stop. E mult mai obositor când avansezi în vârstă. Tot încerc să le spun tuturor că nu mai sunt atât de tânără precum eram şi că trebuie s-o iau mai uşor”, ar fi declarat Camilla gazdelor ei din Brunei.

Ducesa de Cornwall, sătulă de îndatoririle regale

Cuplul regal se află într-un turneu regal oficial, reprezentând-o pe Regina Elisabeta.

Mai multe