Cancerul Regelui Charles și operația lui Kate i-a apropiat pe Camilla și Prințul William! Ce relație au

17 martie 2024   Royals

Problemele de sănătate ale lui Kate Middleton și ale Regelui Charles au dus la o relație mai apropiată între Prințul William și Regina Camilla, susține expertul regal Jennie Bond.

Familia regală se confruntă cu cea mai dificilă perioadă, după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar Kate Middleton a suferit o operație abdominală. Cu toate acestea, situația delicată a dus la crearea unei alianțe puternice între membrii familiei, susține un expert regal. 

Se spune că Prințul William și Regina Camilla sunt "mai apropiați ca niciodată", deoarece amândoi își asumă responsabilități suplimentare. Muncesc mai mult, merg la aceleași evenimente, astfel că se înțeleg mai bine.

Regina Camilla și Prințul William au și arătat că au o relație mai bună în timpul apariției lor la slujba de Ziua Commonwealth-ului, care a avut lco săptămâna trecută. Atât Kate Middleton, cât și Regele Charles nu au putut participa luni la slujba de la Westminster Abbey. În schimb, monarhul în vârstă de 75 de ani a transmis un mesaj video către populația Commonwealth-ului într-un discurs virtual, subliniind importanța unității.

În clip, el a spus: „Commonwealth-ul este ca și cablajul unei case, iar oamenii săi, energia și ideile noastre sunt curentul care trece prin aceste fire". Expertul Jennie Bond a explicat că nu a fost o surpriză faptul că Prințul William și Regina Camilla au dat dovadă de unitate în acea zi, întrucât cei doi sunt "obligați" să fie în "contact mult mai strâns". Acest lucru vine după ce cei doi membri ai familiei regale au avut anterior o relație tensionată în urma destrămării căsătoriei dintre Regele Charles și mama lui Will, Prințesa Diana, în 1992.

„Evenimentele recente i-au adus, evident, pe William și Camilla mult mai aproape", a declarat Jennie Bond pentru OK! Magazine UK. „Ei au fost lăsați, aproape la propriu, să îngrijească Coroana în timp ce Regele și Prințesa se recuperează. Echipele lor vor lucra mai îndeaproape pentru a coordona agendele și pentru a acoperi angajamentele care au fost planificate, iar Camilla și William vor fi avut cu siguranță un contact regulat mult mai strâns." Expertul a sugerat, de asemenea, că cei doi membri ai familiei regale ar fi putut să își ofere ajutor emoțional unul altuia în urma problemelor de sănătate ale soților lor. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe